RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slå av en prat med bikkja

Sist oppdatert:
Lei av å ikke forstå bikkjas gneldring? For drøye 4600 kroner kan du nå lære deg å snakke med dyr.

En sveitsisk kvinne tilbyr nå kurs i kommunikasjon med dyr. Ifølge Paloma Baertschi har hennes kaninvenn Spot lært henne å kommunisere telepatisk med alle mulige dyr, melder nyhetsbyrået Ananova.

- Spot fortalte meg at mennesker alltid skal hilse dyret velkommen og spørre om det er villig til å kommunisere. Vent på et svar som kan være hva som helst: en følelse, et ord, et bilde, en farge eller ganske enkelt tomhet, forklarer Baertschi.

- Dyr kommuniserer med oss mennesker hver dag, men oftest forstår vi det ikke. Vi har gjerne en følelse av at hunden eller katten trenger eller vil ha noe, men vi vet ikke hvorfor vi har denne følelsen, sier den 38 år gamle kvinnen fra Moenchaltorf, ikke langt fra Zürich.

Hun mener det store trikset er å lytte til vår indre stemme, fordi det er denne stemmen dyrene bruker for å kommunisere med oss.

Den dyreelskende kvinnen hevder at hun i løpet av få dager kan lære hvem som helst å kommunisere med sine kjæledyr. Baertschi arrangerer seminarer og to til tre dager lange kurs for både nybegynnere, viderekomne og profesjonelle dyrekommunikatorer. Og prisen? Drøye 4600 norske kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere