RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sladderpikene er tilbake

Sist oppdatert:
Manusstreiken er over. Det får postiive følger for de populære sladderjentene i New York. Se bildene fra innspillingen.

(SIDE2:) «Gossip Girl» er blitt kalt en «Sex og singelliv» for litt yngre. TV-serien, som startet opp på TVNorge i høst, er sett av over 200.000 i gjennomsnittet på TV.

Og langt flere laster den ned via nettet.

Lang sesong til høsten
Streiken lagde vei i vellinga for TVNorges oppstart og de vil sende de siste episodene fra sesong en til høsten.

- I stedet for å sende dem i sommer, kommer vi derfor til å sende dem i forbindelse med at vi sender sesong to. Tidspunktet avhenger litt av sendestart i USA, men vi regner med å være tilbake igjen i november, forteller innkjøpssjef Nina Lorgen Flemmen til Side2.

LES MER:Det blir mer «Gossip Girl»

Det er sesong to som nå er under innspilling.

Skaper stjerner
Serien har gjort store stjerner av Blake Lively, Holly Golightly og Leighton Meester til store stjerner. Førstnevnte spiller Serena, mens Meester spiller hennes venninne og tidvis rival Blair. Det hele foregår i New Yorks velstående familier der fasade spiller en stor rolle for om livet er lykkelig eller ikke.

Alt fortelles av den mystiske gossip girl som blogger på nettet om tenåringsfiffens eskapader i helgene. Stemmen hennes innehas av skuespilleren Kirsten Bell.

Selv har stjernene i «Gossip Girl» lært seg å takle presset allerede.

- Jeg bryr meg ikke om sladderblader. Om folk skriver noe negativt så lar jeg det fare, men om de skriver noe positivt så tar jeg det til meg, sier Meester til CBSNews. 22-åringen er kjent fra en rekke TV-serier og begynte som skuespiller da hun var 12 år og er en av de mest erfarne av skuespillerne.

Ingen Mischa
Nylig ble det meldt at Mischa Barton skulle være med i serien, men dette er ikke tilfelle.

- Hun skulle spille en gammel venn av Serena. Vi ble kontaktet, men hun har takket nei, sier en talsperson for Mischa Barton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere