RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sladrebladet OK! til Kina

Sist oppdatert:
En kinesisk utgave av kjendisbladet OK! kommer ut i Kina over nyttår, skriver MediaGuardian.

Magasinet som var tett på bryllupet til Sarah Michelle Gellar og Freddie Prinze Jr. skal innta den Folkerepublikken. En multimillionavtale er signert mellom magasinets eier Northern & Shell og et privat Shanghai-basert selskap, melder MediaGuardian.

Folkerepublikkens OK!-versjon skal vise kinesiske og Hong Kong-baserte kjendiser, men uten at det er helt klart hvordan OK!s hyggelige intervjuer med såpestjerner og popidoler treffer kommunistledernes likhetsfilosofi.

OK! planlegger å global ekspansjon. Eierne ser seg om etter flere passende marked i Europa og USA. Etableringen i Kina er bare begynnelsen.

- Utvidelsen til Kina er del av en global ekspansjon for OK! magasinet. Vi snakker allerede om å lansere bladet på andre markeder i verden, inkludert USA, sier magasinets administrerende direktør til MediaGuardian.

De første seks månedene i 2004 kommer OK! ut hver måned i Kina, deretter vil det komme hver uke, akkurat som sin engelske versjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere