RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sladrepressen betalte for kongelig fest

Sist oppdatert:
Da den svenske kongefamilien deltok på et slektstreff på Sofiero slott den 2. juni var deler av selskapet sponset av det svenske Allers forlaget.

(SIDE2) : Slektstreffet ble avholdt på Sofiero slottet som i år feirer 100 års jubileum. Allers forlaget var sponsor for 100 års jubileet og betalte blant annet for en vogn som fraktet rundt den svenske kongefamilien under festlighetene.

Allers forlaget gir blant annet ut bladene Hänt Extra, Se och Hör, Hänt Bild og Svensk Damtidning.

- Jeg vil ikke fortelle hva de har betalt, men det dreier seg ikke om så store summer. De har blant annet bekostet en paviljong på høyre side av slottet, sier Lotte Karlefors, informasjonsansvarlig på Sofiero slottet til Aftonbladet.

De konglige sto selv for maten. Kong Carl Gustav var vert for lunsjen, mens dronning Margrethe var vertinne for middagen.

Det svenske kongehuset var uvitende om at det var sladrepressen som sponset jubileet.

- Det her kjente jeg ikke til, og jeg har ingen spontan reaksjon. Det var et helt privat arrangement som kongefamilien deltok i, sa pressesjef Ann-Christine Jernberg torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere