RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slagsmål etter nei fra brudgommen

Brudgommen vil slett ikke gifte seg, og dermed brøt det ut fullt slagsmål ved alteret.

- Vil du ha, elske, ære og så videre, spurte presten. Nei, sa brudgommen. Da brøt det ut fullt slagsmål ved alteret i kirken i en liten landsby nær Napoli, skriver italienske aviser ifølge NTB.

I de fleste hjertesmerteromaner som befatter seg med den slags, er det bruden som sier nei. At det motsatte skulle skje, var det ingen som hadde forestilt seg før paret i Italia sto for presten, og da er vel brudgommen i dette tilfelle et hjerteløst svin?

Tvert imot: Han var nylig blitt enkemann, og sørget fortsatt dypt over sin avdøde hustru. Men brudens familie hadde rett og slett truet ham til å gifte seg om igjen. Først da han sto i kirken, hadde 36-åringen mot til å gjøre opprør.

- Det er som om jeg skulle bedra min avdøde hustru, forklarte han etter at politiet var kommet til stede og hadde fått dempet gemyttene blant bryllupsgjestene på brudens side. Bruden selv var langt fra knust, hun visste tvert imot råd for uråd.

Hun dro med seg sin fortsatt tilkommende ektemann, vekk fra kirken og rett på flyet til Paris. Der fikk de snakket ut med hverandre, og paret varsler nå at de vil gjøre et nytt forsøk på å bli viet. Og mannen lover høyt og hellig at han denne gangen skal si ja.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere