RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slakter norsk skieldorado

Sist oppdatert:
Norges største skianlegg får slakt av avisen The Guardian.

Det er Trysil som nå får slakt av den britiske journalisten Jamia Doward. Han har reist verden rundt og stått på ski i over 20 år, men da han kom til Trysil ble han skuffet.

- Det virker som om hele stedet satte seg fast på begynnelsen av 80-tallet med Status Quo dundrende over høytaleranlegget i hovedløypa, og med hockeysveis og neonfargede skiklær på moten, skriver han, ifølge VG.

Ideelt for barnefamilier
I tillegg til at det er alt for få stolheiser, og at heisene med t-kroker bruker en evighet til toppen, reagerer han også på serveringen.

Han påpeker at kafeene løypene ikke serverer alkohol før klokken 12 og bare frem til 16.30, selv om det er dårlig vær. I tillegg skriver han at både øl og vin holder et alt for høyt prisnivå.

Doward mener likevel at anlegget er ideelt for barnefamilier, og at de stabile snøforholdene er ideelle for dem som besøker anlegget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere