Slakter rumpeløs truse

For noen uker siden kunne du lese om de nye trusene som skulle utfordre g-strengen. Men ikke alle er like begeistret for de nye trusene.

De nye trusene som har fått navnet «Pert Backless Brief» består av to stropper som festes under rumpeballene. Dette for å unngå at trusene er synlige over buksekanten.

Sexistisk mote
Trusene er patentert i over 100 land, og selges via Internett. Men til tross for storsatsningen slaktes nyvinningen av trendanalytiker Cay Bond, ifølge Aftonbladet.

- Det høres veldig rart ut. Skal man gå rundt med et gummiband rundt lårene, hvor bra høres det ut? Vi har kommet lengre enn dette og behøver ikke bli ofre for sexistisk mote, sier hun til avisen.

- Det handler ikke om å vise rumpen
Ifølge Aftonbladet har også kjeder som H&M og Lindex unlatt å innføre den nye moten i sine kolleksjoner. Hun som lanserte trusene, australske Jane Digney, mener at kritikken er grunnløs.

- Det handler ikke om at jenter skal vise rumpen, det handler om at man skal kunne gå i lave bukser og vakre klær uten at man trenger å vise hele verden undertøyet sitt, sier hun.

G-strengens utfordrer?
Mange har reagert på g-strengtruser som ofte er synlig over buksekanten. Et alternativ kan være å gå med rumpa bar.

Les mer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag