RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slår Komplett

Sist oppdatert:
Ehandelkonsernet Komplett meldte tidligere i dag om bedre omsetning i januar, men må se seg slått av naboen. Les mer her:
Mens hovedkonkurrenten Komplett opplevde et en omsetningsvekst på 16 prosent i januar, melder Torp Computing Group at salget steg med 34,3 prosent.

Torp Computing Group økte dermed omsetningen fra 85 millioner i januar 2005 til 114,7 millioner i januar 2006, skriver selskapet i en pressemelding.

Det er spesielt nettbutikken MPX.no som kan vise til en svært hyggelig utvikling i januar med en vekst på 74 prosent fra forrige år. De store vekstområdene er flat-TV og bærbare produkter, og omsetningen i januar 2006 endte på 34,4 millioner.

Direktesalget i januar ble 34,4 millioner kroner en økning på 74 prosent fra 19,8 i januar 2005. Forhandlersalget endte på 80,3 milioner kroner opp 22,8 prosent, sammenlignet med 65,4 millioner kroner i samme periode året før.

- Stadig flere handler på nett og vi tror mange fortsatt er i startgropen når det gjelder å handle typiske IT-produkter på nettet, skriver adm. direktør Ole Vinje.

Ser bra ut

- Starten på året overgår det vi hadde forventet og det ser veldig bra ut, sier Ole Vinje til iMarkedet.no

Vinje sier videre at det er bra drag i markedet og trykket i bransjen er godt. Etterspørselen etter IT-produkter over internett øker, men historien viser at salget dabber av i perioder med store sport arrangementer.

- Vi er spent på OL-perioden, avslutter Vinje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere