Gå til sidens hovedinnhold

Slåss om P-plass med kniv

Én person kjørt til sykehus med hodeskader.

- Klokken 11.30 fikk politiet melding om slagsmål i Martin Strandlis vei 10 på Ammerud i Oslo. I meldingen kom det frem at det ble brukt slagvåpen, og også kniv, forteller operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Finn Belle til Nettavisen.

Da politiet kom på stedet viste det seg at det var et større arrangement for folk fra Sri Lanka ved et slags tempel.

Tre pågrepet
- Mange fikk skader, men én er sendt til Ullevål sykehus, og fem til legevakt. Av de fem som er til behandling på legevakten, har vi pågrepet tre, forteller Belle.

Personen som ble sendt til Ullevål Sykehus, hadde hodeskader som trolig var påført av knivstikk. Vedkommende regnes som fornærmet i saken.

- I tillegg ble en fornærmet behandlet for kuttskader på stedet, men vedkommende ønsket ikke videre oppfølging. En annen fornærmet blir behandlet på legevakt.

I tillegg er de tre pågrepne til behandling for slag-, brudd- og knivskader på legevakten.

Skyldes parkering
- Så snart de er ferdig behandlet, vil vi ta dem med i arresten. I tillegg til disse seks skal også et par vakter ha blitt skadet, men jeg vet ikke hvilken funksjon de hadde på arrangementet, sier Belle.

- Vet dere hva som forårsaket slåssingen?

- Slåssingen skal ha blitt utløst av uenighet rundt en parkering.

Flere tusen deltok
Politiet har ikke konkrete tall på hvor mange som deltok på arrangementet, men ifølge Belle var det flere tusen.

Operasjonslederen opplyser at han ikke har visst om arrangementet, men regner med at Stovner politistasjon har kjent til det.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping