*Nettavisen* Nyheter.

Slått bevisstløs like før målgang i Birken

SKADET: Holthe fra Raufoss ble kjørt rett ned like før mål og havnet på sykehuset. Foto: Knut Befring (Oppland Arbeiderblad)

- Noen er helt desperate, sier Ragnar.

30.08.14 14:01

Ragnar Holthe fra Raufoss i Vestre Toten ble meid ned og slått bevisstløs 200 meter fra mål i Birkebeinerrittet, men reiste seg og fullførte mot hjelpepersonalets vilje før han reiste til Lillehammer sykehus, skriver Oppland Arbeiderblad.

Falt i bakken

– Noen syklister er helt desperate. Det kom en rytter i full fart bak meg og vippet meg over ende. Jeg falt i bakken og ble slått bevisstløs. Jeg vet ikke hvor lenge jeg var borte, men da jeg kom til meg selv så jeg at det bare var et par hundre meter til mål. Da ville jeg kjøre inn til mål. Hjelpepersonalet ville ikke at jeg skulle sykle, men jeg hadde jo så kort vei til mål. Derfor trillet jeg inn til mål, sa Holthe.

Han var kraftig forslått og hadde vondt i ryggen. Etter en tur innom Røde Kors-teltet ble han henvist til sykehuset på Lillehammer.

Skadet ribbeina og ryggen

– Jeg har også skadet ribbeina og sliter med vondt i ryggen, sa Holthe på telefon fra sykehuset mens han ventet på undersøkelse.

Totningen syklet likevel inn til sterke 3.20 i klasse 55-59 år og klarte merket med glans. Han tok sitt 19. merke på 19 forsøk.

Les flere saker fra Oppland Arbeiderblad her.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.