RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slått halvt ihjel av redningsmann

Han skulle forsvare en ung kvinne som hadde fått et slag i halsen, så han slo gjerningsmannen med knyttet neve. Han slo til mannen besvimte, så fortsatte han å slå.

I september var det fest på Fotballpuben. På slutten av kvelden gikk den lystige feiringen over i en ampert stemning for noen av gjestene. Etter stengetid ble det knuffetid utenfor.

Dyttet borti
Politiet kom for å roe det hele ned. Etter at de hadde dradd, startet knuffingen igjen. Spesielt en mann var provoserende mot de andre. Etter litt "rot" dyttet en ung kvinne til denne mannen. Han svarte med et slag i halsen på kvinnen. Det er da den barmhjertige samuritan kom gående forbi.

Han hadde også vært på byen. På dette tidspunket anser Bergen tingrett mannen (25) for å ha handlet i nødverge. Altså at han kom til til unnsetning for den unge jenten, som på tidspunktet hadde problemer med å puste. Etter å ha lagt gjerningsmannen i bakken satte han seg overskrevs over han og begynte å slå. Han slo med knytteneven i ansiktet på mannen også etter å ha slått ham i svime.

- Trodde han var død
Et av vitnene var redd for at mannen var død. Den utslåtte mannen ble kjørt til Haukeland sykehus hvor det ble konstantert brudd i kinnbenet.

Hadde 25-åringen nøyet seg med å forsvare jenten, hadde det endt med en klapp på skulderen. Istedenfor bærer det strake veien til fengsel, hvor han blir sittende innestengt i seksti dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere