RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Drinkwater (AP)

Slått i svime under TV-show

Sist oppdatert:
Et stunt gikk veldig galt for Conan O'Brien.

(SIDE2:) Conan O'Brien har tatt over Jay Lenos hellige TV-show The Tonight Show. Og opplever nok stort press for å leve opp til Lenos seertall.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Husker ingenting
O'Brien har gjort en del endringer i showet. Og det var under et stunt fredag at TV-verten tok litt hardt i.

Fredag ble han kjørt til sykehus etter at han mistet bevisstheten, men en uttalelse fra sykesengen indikerer at han tar lett på det, skriver Associated Press.

- Det siste jeg husker er at jeg lekte med Mrs. Lincoln og i neste øyeblikk er jeg i sengen og får saft og kaker, sier han.

NBC satte inn Conan O'Brien, kjent for sitt frekkere natttalkshow etter Leno, i håp om å trekke en del yngre seere. Samtidig har Jay Leno fått sitt eget nye show på samme kanal.

Avlyste en gang på 17 år
Det er ikke tradisjon for å avlyse de store talkshowene i USA. Det vakte oppsikt da NBC var tvunget til å avlyse et av Lenos show da han kom på sykehuset. Kanselleringen var den første i Lenos 17 år lange arbeidsforhold med NBC. Opptakene til O'Briens show mandag måtte imidlertid stoppes etter at han helt klart ikke var tilstede.

Hva som vil skje mandag med O'Briens show vil verken NBC eller hans representanter si noe om på det nåværende tidspunktet.

LES MER:Leno akutt til sykehus

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere