RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slått ned med sparkesykkel

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Flere personer ble angrepet, og en slått ned, av 50-åringen som gikk amok med sparkesykkel. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du torsdagens politilogg:

Førerløs bil kolliderte
MANGLERUD: Kl. 22.17 i går kveld ble det meldt om en førerløs bil som kolliderte med en taxi på Manglerud. Eieren meldte seg og det ble fylt ut skademelding. Ingen av bilene ble så skadet at de ikke var kjørbare. Alt ordnet seg og ingen ble skadet.

Bussrute knust
OSLO SENTRUM: Kl. 23.33 kom det inn en melding om at en rute var knust på en turistbuss i Oslo sentrum. To unge gutter skal være sett mens de begikk innbrudd i bussen, men de ble ikke funnet. Bussjåføren valgte selv å ordne opp i denne saken. Forholdet er å karakterisere som innbrudd i bil.

Legemsbeskadigelse med sparkesykkel
OSLO: Kl. 00.20 ble det meldt om en person som angrep flere personer og slo rundt seg med en sparkesykkel. En person ble slått ned, og da politiet kom til stedet fikk de kontroll på mannen som hadde slått. Den skadede, en mann på 43 år, var ved bevissthet, men hadde et kutt i hodet. 50-åringen som slo ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset. Det var også en annen fornærmet i saken, en 20 år gammel mann, som også ble slått, men som ikke ble skadet.

Innbrudd i container
ROMMEN: Kl. 02.54 ble det meldt om et innbrudd i en container på Rommen. Tre personer hadde brutt seg inn ved å klippe over to låser, men de hadde ikke fått med seg noe. Politiet kom til stedet og fant de tre som hevdet at de ikke kjente til saken. Politiet fant likevel grunn til å reagere, og de tre - to menn på 52 og 25 år og en kvinne på 25 år - ble pågrepet.

Rådyr påkjørt og drept
KLEMETSRUD: Kl. 05.18 ble det meldt om et rådyr som var påkjørt å drept på E6 ved inngangen til Klemetsrud. De rette instanser ble varslet og dyret ble fjernet.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere