RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slått til blods med hammer i Oslo

Foto: Josefsen, Jon-Michael (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Har pådratt seg et åpent kraniebrudd.

En mann i 20-årene er brakt til sykehus med alvorlige skader etter en slåsskamp på Grünerløkka i Oslo onsdag kveld. Ifølge politiet har han pådratt seg et åpent kraniebrudd.

- Vi har sperret av et stort område og avhørt noen vitner, men har ingen konkrete mistenkte foreløpig. Det er meldt at han skal ha blitt slått med hammer, men jeg har ikke oversikt over om vi har beslaglagt noe våpen, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB.

Ullevål universitetssykehus melder klokken 22 at mannen, som antas å være i midten av 20-årene, er til intensivbehandling med uavklarte skader i hode og ansikt. Tilstanden hans er imidlertid stabil.

- Vi ser svært alvorlig på denne saken, sier operasjonslederen.

To gjerningsmenn
Politiet har ikke pågrepet noen i forbindelse med voldsepisoden, men har foretatt tekniske undersøkelser på åstedet og avhørt flere vitner.

– Vitnene sier at det skal ha vært to menn involvert i slåsskampen i tillegg til den skadde mannen. Begge to skal ha hatt afrikansk utseende. Den ene av dem skal ha vært mer aktiv i slåsskampen enn den andre, og beskrives som en kortvokst, noe tykkfallen mann mellom 25 og 30 år. Han skal ifølge et svensk vitne ha snakket Göteborgsdialekt og noe engelsk, sier Kyrdalen til NTB.

Mannen hadde på seg en sort jakke som gikk til hoftene, en hvit lue og en ryggsekk.

Snakket ukjent språk
– Den andre mannen var rundt 180 centimeter høy og rundt 25-35 år gammel. Han snakket et språk som vitnene ikke forsto, verken norsk, svensk eller engelsk, sier vaktleder Kyrdalen.

Slåsskampen fant sted i Nordkappgata på Grünerløkka, og politiet fikk beskjed klokken 20.45 onsdag kveld.

Ifølge Dagbladet skal den skadde mannen være av somalisk opprinnelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere