RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik behersker du superkorte kjoler

Sist oppdatert:
Årets sommerkjoler er superkorte - men ikke alle behersker å gå med den. Få tips til hvordan du unngår å flashe rumpa her.

(SIDE2): Hvis du vil unngå å vise frem både truse og det som befinner seg under der, bør du lese Side2s guide til å beherske årets superkorte sommerkjoler.

LES OGSÅ: Kort er hottest i sommer

Ta på truse
Dette er regel nummer én. Stjernene går ofte uten truser, og dermed kopierer også vi vanlige det. Men hvis du vil unngå å vise frem ALT, bør du i det minste ta på deg en truse.

Ikke drikk deg dritings
Ikke drikk deg for full om du går i lårkort skjørt eller kjole. Svært usjarmerende og uheldig om man sjangler, snubler, eller slenger beina til alle kanter.

Sitt med beina i kors
Hvis du har beina fra hverandre, kan trolig mange se rett hjem hos deg. Sitter du derimot med beina i kors, gjemmer du bort det du vil.

Hold beina samlet
Det er en idé å alltid holde beina samlet når du har på deg en superkort kjole.

Bruk hipster eller bokser
En g-string vil ikke skjule spesielt mye av rumpa under en kort kjole, derfor bør du velge en bokser eller hipster. I tillegg føles det bedre å ha en slags backup med en stor truse, dersom du skulle være så uheldig å bli utsatt for et vindkast.

Tren på å gå ut og inn av bilen
Det er en stor utfordring å gå ut og inn av bilen med en kort kjole. Tren deg gjerne før du for eksempel skal i et stort selskap med kort kjole.

Ta gjerne en bikinibukse under
Bikinien viser du jo på stranden, som om den kommer til syne under et skjørt, spiller det ikke så stor rolle.

Vær forberedt på alle utfordringer
Tenk deg godt om før du tar på deg en kort kjole. Skal du for eksempel komme deg fra båten og opp på en høy brygge, er ikke det bare enkelt. Unngå korte kjoler og skjørt på anledninger der du skal bevege deg mye. Det vil hemme din bevegelighet.

Unngå strømpebukse
Ikke bruk strømpebukse - ikke så fint hvis strømpesømmen synes i rumpa. Er det kaldt så bruk heller stay ups, eller knestrømper kan være kult...

Ikke bøy deg fremover
Ikke len deg framover med rette ben om du skal plukke opp noe fra bakken - da blender du rumpa. Hold lår sammen og bøy deg helt ned i knærne om du skal plukke opp noe på bakkenivå. Sett deg gjerne ned på huk. Husk at gutta liker best at noe overlates til fantasien.

Demp ned resten av antrekket
Har du veldig kort kjole burde du kanskje ha noe annet som demper den sexy-looken? Enten lave sko, skjerf i halsen, eller annet tilbehør som ikke gjør det så drøyt. Ikke velg dyp utringning til korte kjoler. Siden kjolen allerede er kort, bør du unngå en dyp utringning. For sexy atferd funker heller ikke spesielt godt sammen med en kort kjole.

Kle deg etter kropp
Ikke alle trender kler alle kropper. Man bør ha bein som tåler korte kjoler og skjørt. Kort og stilfull kan være en utfordring - men desto mer lekkert om du klarer det.

Barber deg!
Huske å barbere bikinikanten.

Ha en strålende sommer i deilige korte kjoler!

Les mer om mote og skjønnhet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere