RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik beholder du kjæresten

Sist oppdatert:
Begynner romantikken å forsvinne fra forholdet? Her er 12 enkle tips som kan gjøre kjæresten din lykkelig og forelsket igjen.

Alt er fantastisk og spennende i begynnelsen. Men etter årevis med overtid, svette sokker og kjipe svigerforeldre, kan selv det beste forhold miste litt av futten.

Noen par ser derimot ut til å klare det. Har du lurt på hva det er som gjør at noen lever sammen som lykkelige turtelduer i år etter år?

Nøkkelen er oppmerksomhet. En kjæreste som føler seg sett og elsket har også mye mer å gi tilbake til deg. Og du kan begynne i dag med noen små ting som kan bringe gnisten tilbake i forholdet. Under finner du tolv råd skrevet for kvinner, men punktene er minst like aktuelle for våre mannlige lesere.

Tips 1
Send en e-post med et hyggelig minne til jobben hans. " Husker du den sommeren da vi overnattet på stranden i Danmark", eller "Takk for den romantiske middagen forrige fredag" duger bra.

Tips 2
Et smil og et blunk over bordet er alt som skal til når dere spiser middag med venner eller er i et stort selskap. En tilfeldig berøring på armen eller ryggen er også lov når du får en mulighet.

Tips 3
Kysser du farvel om morgenen? Da kan du godt la hånden din rusle litt nedover magen hans og holde kysset et halvt sekund lenger.

Tips 4
Neste gang dere skal gå ut, kan du fortelle at han ser så flott ut at du vil jage ham rundt soverommet. Så gjør du akkurat det.

Tips 5
Legg et romantisk bilde av dere der han ikke venter å finne det. Som i dokumentmappen hans, i treningsbagen eller i matpakken.

Tips 6
Du er ikke moren hans. Men det kan være søtt om du retter på slipset og børster av skuldrene på jakken før han går hjemmefra.

Tips 7
Et kjærestepar går sammen gjennom svingdører. Selv om det er trangt er det alltid plass til to om du holder rundt ham.

Tips 8
Les om hans interesser. Litt høytlesning fra sportssidene ved frokostbordet betyr at du bryr deg om hans interesser og deltar i hans liv.

Tips 9
Et teppe over kroppen og et kyss på kinnet er alltid velkomment til middagsluren.

Tips 10
Ta med et kamera neste gang dere går en tur, skal på kino, eller noe slikt. Be et tilfeldig menneske om å ta et bilde av dere. Slik blir en hverdagslig aktivitet til en romantisk opplevelse.

Tips 11
Husk å takke når han anstrenger seg ekstra. Du har sikkert fortjent at han handler og passer barna slik at du kan gå ut med venninnene en kveld. Men da er det også på sin plass med et kyss og et smil til takk. Eller hva med en tekstmelding med teksten "Vi skåler for en fantastisk fyr - nemlig deg!" utpå kvelden?

Tips 12
Skryter du av kjæresten din? Neste gang dere er i selskap sammen kan du prøve å si noe om de beste sidene ved partneren. Både kvinner og menn elsker en kjæreste som får dem til å se bra ut ovenfor andre.

(Kilde: Redbook)

Siste saker fra Mozon:
Ny test forutsier kreftspredning
Forkjølet? Prøv c-vitamintrusen
Derfor blir barn allergiske
Kosttilskudd forebygger slitasjegikt
Slanking for slubberter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere