RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik ber du henne ut

Usikker på hvordan du skal be henne ut? Vi gir deg 4 tips.

(SIDE2): Det er ikke alltid like lett å skulle be en kvinne ut. Her er 4 måter du kan spørre henne på.

Klassisk
Man trenger ikke gjøre det vanskelig. Be henne ut ved å forklare hvorfor du vil gå ut med henne. Om dette er fordi du liker henne veldig godt, er nysgjerrig på henne eller liker å tilbringe tid med henne er uviktig, så lenge du greier å overbevise henne om at du virkelig vil være sammen med henne.

Fortsettelse følger¿.
Selv om det kan være fristende å be henne med hjem allerede første kveld dere møtes kan det være lurt å be henne ut på en ny date og heller gå hjem alene? Dette kan gå begge veier, men om du er ute etter et seriøst forhold er dette kanskje den beste løsningen.

Offentlig utspørring
Om det er vanskelig å få drømmekvinnen på tomannshånd kan det være en idé å spørre henne på en diskret måte. Med andre ord – gå rundt grøten. Spør om du får e-post adressen hennes, slik at du kan gi henne informasjon om noe spesielt dere har snakket om, så slipper du at alles øyne er rettet mot deg.

Modighet varer lengst¿.?
Noen ganger må man hoppe i det på en modig måte. Istedenfor å be henne ut, og deretter legge planer for kvelden, ha en plan klar allerede når du spør. Å be henne møte et bestemt sted til en bestemt tid, og forklare hva du har tenkt dere skal gjøre, kan være nok til at hun ikke greier å takke nei til en date.

Finn drømmepartneren på TV 2 Match. Klikk her.

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere