RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik ble 2003

Sist oppdatert:
Den 30.desember 2002 lekte Sprayredaksjonen spåmenn og kvinner, og la oss langflate for eventuell framtidig kritikk. Har du lyst til å sjekke om vi visste hva vi snakket om? Her er våre spådommer, og hvordan det gikk.

På filmfronten mente vi at Hulk kom til å bli årets film-overraskelse. Nå ble den kanskje ikke den store suksessen som studioet håpet på, men den ble i hvert fall noe annerledes enn man skulle tro. Vi mente også at en av årets skuffelser kom til å bli Matrix-oppfølgeren, og du skal være veldig veldig stor fan av Matrix for ikke å være enig i det. Og... den dummeste filmen i år sa vi kom til å bli oppfølgeren til Dum og Dummere... noe som i hvert fall er sant.

Vi mente Interpol kom til å bli en storhet i 2003. Det ble de ikke. Vi trodde Metallicas comeback ville gå bra, og at T.A.T.U. ville forsvinne, noe som skjedde. Vi mente også at Øya ble bedre enn Quarten... og med årets Quart var kanskje ikke det en stor konkurranse.

På nyhetsfronten mente vi at KRF ville gjøre et dårlig valg og FRP et godt. Vi trodde også at P4 fikk P5-konsesjonen og at Irak ble angrepet i februar.... Og vi trodde det var relativt om Bush klarte å slå Saddam.

Trendene mente vi ville inneholde flere farger på klesfronten og at mobiltelefoner ville slutte å være moteplagg, og bli leketøy igjen.

Så... vi kommer til å prøve våre spådomskunnskaper igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere