RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik ble SND-postene solgt

Sist oppdatert:
Birger Nergaard og Four Seasons Venture har lempet ut den børsnoterte delen av nylig overtatte SND Invest. Her får du oversikten over hvem som tok aksjene
Four Seasons Venture har solgt unna SND Invests portefølje ved overtagelse av det tidligere statseide ventureselskapet.

Her er salgene:

TTS Marine ASA 1.214.285 aksjer
Fjord Seafood ASA 34.551.242 aksjer
Domstein ASA 2.692.307 aksjer
Medi-Cult AS 2.316.000 aksjer
Lerøy Seafood ASA 1.296.118 aksjer
Kristiansand Dyrepark 109.650 aksjer

Disse tok aksjene

Det var meglerhuset DnB Markets som gjorde salget av SND Invest-porteføljen.

Aksjene i TTS Marine ble blant annet solgt til Bjarne Skeie, som er styreformann i selskapet. Bjarne Skeie og selskaper han eier har nå en eierandel på 8,8 prosent av TTS.

Lerøy Seafood-aksjene havnet delvis hos aksjefondet Skagen Vekst. Fondet kjøpte 331.500 aksjer i Lerøy Seafood Group og eier 5,54 prosent av av selskapet.

I Domstein dukket Petter C. G. Sundt opp. Han har brukt noen av millionene fra Bergesen-salget til å ta en eierandel som tilsvarer 5,1 prosent av aksjekapitalen i selskapet.

I Kristiansand Dyrepark har Braathen-familien, gjennom familiselskapet Braganza AS, kjøpt ytterligere 16,7 prosent av aksjene i Kristiansand Dyrepark, og har nå full kontroll i selskapet.

I Fjord og Medi-Cult er det ikke flagget kjøpere av postene torsdag. Det betyr enten at postene er plassert hos allerede storaksjonærer, som ikke bryter noen grenser for flaggeplikt, eller hos en rekke mindre aksjonærer.

Det så særlig ut til at Medi-Cult-kursen ble påvirket av nedsalget til SND Invest. Kursen til farmasiselskapet var ned hele 23,6 prosent til 5,50 kroner etter åpningen på Oslo Børs torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere