NEW YORK (Nettavisen) I en ny bok som snart kommer i butikkhyllene her i USA, blir man dratt med på innsiden av det hvite hus under president Donald Trump.

Se klipp: Fikk jobb kun for å være vakker og for å elske Trump

- Han var en forbanna idiot

I boken tar man blant annet for seg 29-åringen Johnny McEntee som i lang tid bar bagasjen for president Donald Trump, før han mot slutten av Trumps presidenttid endte opp som personalsjef og sjef for det mektige Presidential Personnel Office (PPO).

Les også: Avslører: - Derfor havnet Donald Trump på sykehus

- Han var en forbanna idiot, sier er som jobbet tett på McEntee i Det hvite hus, ifølge boken «The Final Act of the Trump Show», som er ført i pennen av Washington-korrespondenten Jonathan Karl i ABC News.

I avisen The Atlantic denne uken, kommer Karl med et utdrag fra boken, som legges ut for salg i neste uke.

Les også: Milliardærarvingen Andrea Catsimatidis bruker bikinien i Trump-kampen: - Jeg visste ikke at brystene mine var så partiske

Karl skriver at Johnny McEntee i slutten av Trumps presidentperiode ansatte «flere vakre unge kvinner og nerdete gutter», som ble kalt «Rockettes and the Dungeons and Dragons», skriver New York Post.

Les også: Hillary Clinton kommer med sjokkerende Trump-påstand

- Skulle lokke ut hemmelige «Never Trumpers»

Ifølge boken greide McEntee å overbevise Trump om at disse vakre kvinnene og nerdete gutten var det som trengtes for å identifisere og lokke ut de hemmelige «Never Trumpers», eller personer i administrasjonen som i hemmelighet jobbet imot Trump og ikke spilte på lag med presidenten.

Les også: Donald Trump-sjokket er ekstrem nedtur for BidenDonald Trump-sjokket er ekstrem nedtur for Biden

Forfatteren skriver at disse «Never Trumpers» hadde infiltrert Det hvite hus og at McEntee på grunn av sitt arbeid på kort tid jobbet seg opp til en slags «visepresident» i Trump-administrasjonen, skriver New York Post.

- Hvordan en idiot uten et navn til slutt fikk Trumps tillit, og kom seg til makten under de siste dagene i Det hvite hus, skriver avisen om 29-åringen, som tidligere var quarterback for University of Connecticut.

- De vakreste kvinnene man kunne få tak i

McEntee er ifølge forfatteren en stor fan av Trump og «Make America Great Again»-strategien til Trump, og skal ha fylt opp sitt eget kontor med flere vakre kvinner.

Les også: CNN: - Det som har kommet fram de siste ukene vil overraske mange om forholdet mellom Donald og Melania Trump

Hans personale skal ifølge boken ha bestått «av de vakreste 21 år gamle kvinner man kunne få tak i», som en ansatt i Det hvite hus sier det i boken. Det eneste kravet 29-åringen stilte overfor disse kvinnene var at de «måtte elske Trump».

Les også: «Koronapanikken»: - Hele greia var Ivanka Trumps idé

En av dem som ble ansatt var 20 år gamle Camryn Kinsey, som omtales som en «konservativ Instagram-influenser».

Kinsey fikk ifølge forfatteren jobben som «direktør for eksterne forhold».

Les også: Donald Trumps niese med stikk til familien: - Definitivt den dummeste av dem alle

I et intervju skal hun ha sagt følgende om jobben i Det hvite hus.

- Bare i Trumps Amerika kunne jeg gå fra å jobbe på treningssenter til å jobbe i Det hvite hus, fordi det er den amerikanske drømmen.

Her kan du noen av hennes populære bilder fra Instagram: (Artikkelen fortsetter under)

I dag jobber Kinsey som reporter i den konservative og Trump-vennlige TV-kanalen OAN.

Artikkelen fortsetter under.

En annen som ble ansatt av Johnny McEntee var en ung kvinne som hadde jobbet som en Radio City Music Hall Rockette, og som opptrådte på Macy’s Thanksgiving Day Parade på Manhattan i 2019.

Hun skal tidligere ha hatt et kort praksisopphold i Det hvite hus, og hadde også tidligere hatt en jobb som danseinstruktør, står det i boken.

Saken forsetter etter videoen

- Sammenlignet med Stasi og Gestapo

Men mens damene 29-åringen ansatte var unge og vakre, gikk McEntee helt annerledes til verks når det gjaldt å ansette menn. De mennene McEntee ansatte var «typer som på ingen som helst måte ville utgjøre noen trusler når det gjaldt det at Johnny ville gå etter disse jentene», står det i boken.

En del av arbeidsmetoden til 29-åringene skal ha vært å spille på Trumps frykt rundt «Den dype staten» overfor de ansatte i Det hvite hus.

- På privaten sammenlignet noen Trump-medarbeidere PPO (Det å jobbe under McEntee) med Øst-Tyskland og Stasi, eller til og med Gestapo. De var alltid på utkikk etter å avsløre noen forrædere på innsiden, skriver forfatteren i boken.

Fikk refs for «Taylor Swift-like»

Forfatteren Jonathan Karl trekker også frem en uheldig kvinne som fikk smake på McEntee vrede.

Synden hun gjorde, ifølge boken, var å trykk «liker» på et Instagram-bilde lagt ut av Taylor Swift, som er en stor fan av Joe Biden.

Her er bildet Taylor Swift la ut på Instagram:

- For de som skulle håndheve lojaliteten til Trump var dette en tegn på forræderi i rekkene, skriver Karl i boken.

Denne hendelsen skal ha fått alarmklokkene til å ringe så kraftig hos McEntee, at det hele endte opp med at man ringte til Trumps daværende stabssjef Mark Meadows, som da satt i en viktig høring i Senatet.

New York Post skriver at det er uklart hva som skjedde med vedkommende som klikket av for «liker» på Instagram-posten til Taylor Swift, men kvinnen skal ha jobbet i Department of Housing and Urban Development.

- Vi kan ikke akseptere Biden-promotering

Mark Meadows tok det hele svært alvorlig og gikk videre med hendelsen til Andrew Hughes, som på den tiden var liaison mellom Det hvite hus og Department of Housing and Urban Development. Meadows forlangte svar på hvorfor en assistent i departementet hadde likt Taylor Swift-bildet.

- Vi kan ikke aksepterte at våre folk liker bilder som promoterer Biden, skal Meadows ha sagt, ifølge Daily Mail.

Det aktuelle bildet som assistenten trykte liker på, var en oppfordring fra Taylor Swift om å stemme under valget, der artisten hold på en kjeks med logoen til Biden på.

Se posten her:

29-åringen McEntee skal som toppsjef i PPO ha holdt styringen over totalt 4000 ansettelser og oppsigelser etter at han kom inn i stillingen i februar 2020, rundt 11 måneder før president Trump gikk av.

Les også: Kommer med avslørende Melania-bombe: - Dette kommer fra en som har sett og hørt alt

- Fikk sparken

Han jobbet for Trump i forbindelse med presidentkampanjen i 2016 og fikk deretter jobben som assistent og bagasje-håndterer for Trump.

Her er en video av McEntee fra Time Magazine under Trump-kampanjen i 2016:

Men i mars 2018 skal han derimot ha fått sparken fordi en bakgrunnssjekk foretatt av FBI viste at han ikke hadde innrapportert «en mistenkelig stor sum med penger, som ble koblet til gambling».

Men det betød ikke at Trump mistet ham helt av radaren. I 2020 skal Trump ha insistert på å ansette McEntee som leder i PPO.

Les også: Kommer med klokkeklar Trump-spådom: - Jeg snakker med ham flere ganger i uken

Argumenterte for å sparke forsvarsministeren

I boken omtaler også forfatteren et notat fra McEntee, der 29-åringen kommer med flere argumenter for hvorfor Donald Trump burde sparke sin daværende forsvarsminister Mark Esper. President Trump ga Esper sparken i november 2020 etter at de to hadde hatt et anstrengt forhold over lengre tid.

Les også: - Dette er mareritt-scenariet om Trump skulle bli president igjen i 2025

På Twitter har Karl lagt ut et bilde av et dokument McEntee skrev om Esper som aldri tidligere har vært offentliggjort. Forfatteren mener dokumentet gir oppsiktsvekkende innsikt inn i hvordan Det hvite hus jobbet på den tiden.

Trump: - Dere hører for faen aldri på meg!

McEntee skrøt ifølge New York Post åpenlyst da han ble tilbudt stillingen som personalsjef hos Trump.

- Folk har lenge sagt til meg at jeg burde gjøre dette. Men jeg følte ikke tidligere at jeg var klar, men nå er jeg 29 - og jeg er klar, skal han ha sagt.

Les også: Trump: - Jeg kommer til å knuse ham slik jeg knuser alle andre

Flere i Trump-administrasjonen skal ha reagert på denne ansettelsen av McEntee, men da skal Trump ha eksplodert.

- Dere hører for faen aldri på meg! Dere skal for helvete bare se til å gjøre det jeg ber dere om! skal Trump da ha sagt.

Les også: – Denne videoen avslører at president Trump ikke er mentalt frisk