*Nettavisen* Nyheter.

Slik blir du en mann med stor M

Det er på tide å slå seg på brystet, rape høyt og lenge og gå ut og knuse stein, gutter. Her lærer du å bli en ekte Mann.

15.08.03 15:06

Ved hjelp av denne guiden fra askmen.com blir du like tøff og mandig som noen av de barskeste og mest macho mennene i nyere histore: Mafiosoene.

1. En ekte mann er sterk
En ekte mann gråter ikke, stønner ikke, klager ikke, og trenger ikke gå til legen hver gang han nyser. En ekte mann er macho, han er tøff, og han viser ikke følelser. En ekte mann er familiens ryggrad, og har ikke tid til å være svak. Hvis du er redd for edderkopper kommer du aldri til å bli en ekte mann.

Klikk på bildet for å forstørre.

2. En ekte mann er fokusert

En ekte mann kaster ikke bort tid på dumme ting han ikke tjener noe på. En ekte mann fokuserer på makt, penger og familie. Han fokuserer ikke på sex. Sex kommer av seg selv når han har makt, penger og en kone (og hvis hun ikke tilfredsstiller ham, finnes det nok av andre kvinner som vil gjøre det).

3. En ekte mann farer ikke med sladder
En ekte mann holder kjeft. En ekte mann forteller ikke mer enn han må, og deltar ikke i jentete prat om andre mennesker. En ekte mann diskuterer ikke ting han ikke vet noe om, eller folk han aldri har møtt.

4. En ekte mann holder løftene sine
Når en ekte mann lover noe, holder han det. Kan han ikke love noe, gir han ikke sitt ord på det. En ekte mann vil heller dø enn å bryte et løfte.

Klikk på bildet for å forstørre.

5. En ekte mann er en rollemodell

En ekte mann respekterer seg selv. Han respekterer andre også, bortsett fra selvfølgelig, hvis de ikke har vist ham nok respekt. En ekte mann er et godt eksempel for sine disipler, og spesielt for barna sine. En ekte mann sørger for at ungene ikke oppdager hans svake sider.

6. En ekte mann tjener sine egne penger
En ekte mann nøyer seg ikke med gaver eller veldedighet når det gjelder hans personlige formue. En ekte mann er ikke fornøyd med pappas penger. En ekte mann som arver penger fra sine forfedre tar imot arven og gjør den ti ganger større enn det den var.

Klikk på bildet for å forstørre.

7. En ekte mann ser ikke ut som en kvinne

En ekte mann har ikke piercinger og langt hår, og han barberer seg ikke på brystet. Manikyr, derimot, er akseptabelt. Massasje utført av kvinner blir også tolerert. En ekte mann vet at bortsett fra hos barbereren må all hans personlige hygiene bli tatt hånd om av en kvinne.

En ekte mann har minst tre dresser (en av dem må ha smale striper), som koster mer enn et rom fullt av eskortepiker. En ekte mann kler seg i dress minst tre ganger i uken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.