RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir du en sexy kvinne

Sist oppdatert:
Sex-appeal er ikke det samme som et pent ansikt og en flott kropp. Her er 5 tips til hvordan du blir en sexy kvinne.

Sex-appeal henger sammen med din utstråling og det er ting du kan gjøre for å få den rette karismaen. Her er 5 tips.

1. Fremhev det beste
Det er visse deler av kroppen enhver kvinne ønsker å skjule, men det er også deler av kroppen man er stolt over. Fremhev dette og du vil øyeblikkelig få mer karisma og glød, og ikke noe er mer sexy enn akkurat det.

2. Klare farger
Nøytrale farger er fint å bruke til vanlig, men når du skal sosialisere kan det være lurt å prøve å skille seg ut fra mengden. Velg klær med sterke farger, men overdriv ikke. Ett plagg i sterk farge er nok til å tiltrekke seg oppmerksomhet og skille seg ut fra mengden. Det kan også fungere med fargesterke accessories.

3. Gå nærmere
Menn tiltrekkes av nærhet og det nærmere du står ved dem, jo nærmere ønsker de å komme deg. Men stå ikke så nær at han føler det ubehagelig, men vurder situasjonen underveis.

4. Bruk øynene
Alle vet at øyekontakt kan være et tegn på interesse, men få utnytter dette helt ut. Å stirre på noen i lange perioder er mer skremmende enn sexy, og du bør derfor unngå dette og heller la blikket ditt gå fra ulike deler av kroppen hans før de i igjen går tilbake til øynene hans.

5. Ta og føle
Mange kvinner har det for vane å ta på de menn de omgir seg med, og disse kvinnene har ofte menn rundt seg også. Kanskje er du ikke av den nærgående typen, men det er alikevel ting du kan gjøre for å utnytte dette ”ta på”-potensialet uten å være for frempå. Ta på armen eller skulderen hans når du forteller han noe og du vil garantert vekke hans oppmerksomhet.

Singel? Finn din livs kjærlighet på TV 2 Match. Tusener av single er online nå. Registrer deg nå, og få 7 dagers gratis medlemsskap. Klikk her.

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere