*Nettavisen* Nyheter.

Slik blir du en tiger i senga

I gamle dager spiste man firfirsler og slangeblod for å få bedre sex. Gjett hva du bør spise nå.

14.02.07 20:46

(SIDE2:) Afrodisiaka er mat som skal øke sexlysten. Mens mange i dag satser på østers og sjokolade, har man tidligere spist, mildt sagt, eklere ting for å få bedre sex. Nå står tigerpenis på lista over hva du bør spise for å få bedre sex.

Hvorvidt sexen blir bedre av dette, vites ikke:

Firfirsler
Ifølge Publishingcircles.com, spiste arabere og europeere firfirsler for potensen før i tiden. Firfirslene var tørket, pulverisert og blandet med søt vin.

Neshorn
Enkelte har trodd at neshornkjøtt øker sexlysten, skriver LiveScience. Grunnen skal være at hornet kan se ut som en stiv penis. Noen menn trodde derfor at ved å spise neshorn, ville de få ereksjon.

Tiger- eller selpenis
Penissuppe fra tiger eller selpenis skal hjelpe potensen. Det mener i hvert fall enkelte i Asia. Penissuppen er svært dyr – og selvsagt ulovlig, siden tigeren er utrydningstruet, skriver DinSide.

Reinsdyrgevir
Hvis reinsdyrgeviret blir pulverisert, skal det fungere svært godt for potensen. Ifølge Publishingcircles.com skal dette også ha blitt brukt i Norge.

Spansk flue
Spanske fluer er verken spanske eller fluer. Derimot er det en dødelig bille. Billen inneholder en syreaktig juice som fører til at urinrøret hovner opp, noe som kan minne om en ereksjon. Men egentlig er syren giftig, og ereksjonen skal være smertefull, ifølge LiveScience.

Slangeblod
Dette høres ikke spesielt delikat ut, men ifølge DinSide skal slangeblod kunne hjelpe deg med kjønnsdriften. Man mener at desto giftigere slangen er, jo bedre virker blodet. Fremdeles kan man få servert dette enkelte steder i Asia.

Rottegift
På slutten av 1800-tallet, var det enkelte som brukte rottegift som afrodisiaka. De spiste kun små doser, da store doser som kjent er livsfarlig, skriver Publishingcircles.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.