*Nettavisen* Nyheter.

Slik blir du festivalklar

Sienna Miller, Kate Moss og Kate Bosworth satser på korte shortser på festival. Foto: Bulls

Moteblogger Lene Orvik mener det er viktig å være både «cool og comfy».

(SIDE2): Vi har bedt moteblogger Lene Orvik om tips til festivalsommeren. Les, se og la deg inspirere:

Juni er her allerede og foran oss har vi forhåpentligvis mange solrike og varme sommerdager. Og med sommeren, kommer festivalene. Og med festivalene kommer coole festival outfits. Her er det ingen grenser for hva man tar på seg, men ett tips er jo å ha på seg noe man føler seg vel i. Man skal tross alt holde ut en stund.

Få flere motetips på Leneorvik.no.

Shorts
Et «safe» plagg når man skal kle seg til festival. Perfekt å kombinere med enten joggesko, sandaler eller støvler. Shortser kommer i alle farger og varianter denne sesongen, her er mine favoritter:

Runwaydreamz stiller med utallige varianter av festivalklare shortser, og har blitt populære blant Norges motebloggere og fashionistas, de fleste kjedebutikker stiller også med mange spennende varianter, jeg har funnet noen av mine favoritter hos BIK BOK.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fra Runwaydreamz: Svart shorts med studs // Lilla & turkis // Dongeri med print.
Fra BIK BOK: Hvit og blå dongeri // Grønn dongeri // Svart med nagler

Sko
Skal man på festival er det en fordel å velge behagelige sko, helst lave. Man skal tross alt kunne danse uten at man setter fast hælene i bakken. Converse, tøysko og sandaler er sikre vinnere på festival. Om været skulle bli dårlig, kan man alltids ty til gummistøvlene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Converse fra Nelly.com // Blondesko fra Eurosko // Sandaler med fjær fra BIK BOK // Stars & stripes tøysko fra Nelly.com // Svarte, beige og brune sandaler fra Nelly.com

Festivaltilbehør
Her er det bredt spekter for hva man kan ha på seg av tilbehør. Solbriller, hatter, frynsevesker, armbånd, smykker – you name it! Jeg er veldig glad i hatter og solbriller, og synes det gir en fin festivallook. I tillegg er det en perfekt måte å beskytte seg mot solen på.

Klikk på bildet for å forstørre.

Runde briller & Rayban fra Nelly.com // Beige og svarte solbriller fra BIK BOK // Svart & beige stråhatt H&M // Brun hatt BIK BOK.

Kjoler og skjørt
Når det er festival, kan man kle seg i akkurat det man vil. Mine personlige favoritter i tillegg til shorts, er maxiskjørt og -kjoler. Gå for det plaine eller mønster.

Klikk på bildet for å forstørre.

Alle skjørt er fra BIK BOK // Gul kjole fra BIK BOK // Stripet kjole H&M

Når festivalgarderoben er på plass, er det bare å begynne å glede seg til sommerens spennende festivaler, konserter og gøy med venner og bekjente.

Sjekk ut bloggen til Lene Orvik her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.