RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir du glad i kroppen din

Sist oppdatert:
Kvinner hater og elsker vidt forskjellige ting ved seg selv og kroppen sin. Se 10 triks som kan gjøre at du får det bedre med deg selv.

(Womanweb.no):

1 Rett opp ryggen

Går du rundt med lutende skuldre og henger i ryggen, viser du ikke kroppen din fra sin beste side. Går du derimot med rak rygg, holder du skuldrene og magen stram og flat. Det vil få deg til å se mer selvsikker ut – det kan gjøre både kroppsbevisstheten og humøret ditt bedre.

2 Ta vare på deg selv

Uten kroppen din – ingen deg. Gi kroppen din den oppmerksomheten den fortjener. Få en ansiktsbehandling eller en deilig massasje. Det vil få deg til å føle deg både pen, satt pris på og gjør kroppen din glad.

3 Få skjønnhetssøvnen

Kroppen din er en fantastisk og komplisert maskin, men for å virke perfekt, trenger den å hvile. Det er nemlig på natten kroppen din reparerer og fornyer seg selv, så sørg for å få nok søvn. Som bonus får du også mer overskudd, og blir mer uthvilt og frisk.

4 Lær deg magedans

¿eller å spille golf eller ta yoga. Når du bruker kroppen din på nye måter, hjelper det deg til å kjenne kroppen din og huske hva den kan gjøre for deg. Kroppen er nemlig mer enn bare et kjekt hylster. Derfor er mosjon sunt, og det får deg til å føle deg bedre. Regelmessig trening øker nivået ditt av endorfiner, som er kroppens egen lykkepille.

5 Spis sunt

Ja, godis smaker godt. Men hvor bra føler du deg egentlig når du har proppet kroppen full av søtsaker? Kroppen din har bruk for skikkelig næring for å være tip-top, så gi den det den trenger. Det vil få deg til å føle deg mer tilpass, og styrker dessuten kroppens utholdenhet og immunforsvar.

6 Se på kroppen din

Hvis du betrakter kroppen din som et fremmedlegeme full av feil, er det ikke så rart hvis du ikke er så glad i den. Men du kan venne deg til kroppen din ved å daglig se på og ta på den. Gjør det til en vane å se deg selv naken i speilet hver dag. Smør jevnlig inn kroppen med body lotion, så blir du også vandt til å ta på deg selv.

7 Elsk med deg selv

Sex er deilig – også når det er med deg selv. Unn deg selv gleden ved å ta på kroppen din, og merke hvordan det føles. Det er heller ingenting som en god orgasme, som kan få frem det beste i deg selv.

8 Gjør noe ut av deg selv

Det er lettere å være glad i kroppen din når du vet å vise omverdenen deg selv fra din vakreste side. Det koster deg ikke så mye å gjøre litt ut av deg selv. Bruk sminke til å fremheve de beste trekkene dine, få en flink frisør til å klippe deg ordentlig og kle deg opp litt, så fremhever du fortrinnene dine.

9 Snakk pent til deg selv

Hvis kjæresten eller venninnen din hele tiden fortalte deg at du var feit, hadde appelsinhud eller var derformert, ville du sannsynligvis kvitte deg med dem. De fleste ville heldigvis ikke finne seg i det. Men hva når du selv forteller deg det samme? Slutt å prate stygt til deg selv med det samme, for til slutt kommer du nemlig til å tro på det du sier. Fortell i stedet deg selv at du er fin og perfekt slik du er – og gjerne høyt. Slik du kan tro på de stygge tingene du forteller deg selv, kommer du også til å tro på at du er fin dersom du sier det nok.

10 Vær realistisk

Slutt å tenke at dersom du slanket deg, trente hver dag eller fikk større bryster, så ville alt være annerledes. Tenker du slik, lærer du aldri å akseptere kroppen din, for du vil alltid vente på det perfekte øyeblikket (som aldri kommer). Kroppen din er unik og fantastisk slik den er akkurat nå!

Les "Det synes han om kvinnekroppen" i Woman nummer 18!

Les også:

Slik får du drømmeklippen

Vårlige sminketips

Dyrk solosex

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere