RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir du salgets vinner

Sist oppdatert:
Salget er i gang for alle motebutikkene. Side2 gir deg oversikten over hvordan du kan sikre deg de beste kjøpene.

(SIDE2:) Sommerens kolleksjoner er lagt ut for salg, og det er om å gjøre å finne de beste kuppene. Å handle på salg er egentlig en kunst, for det er viktig å unngå fellene ved å kjøpe ting man aldri får bruk for senere.

Gjør deg oppdatert på høstmoten
Her gir vi deg oversikten over hvordan du unngår de utallige fallgruvene, og hvordan du gjør de beste kjøpene.

Det som er viktig å tenke på når du handler på salg, er om du kan få bruk for dette senere. - Hva kan matche plagg jeg allerede har i skapet, og er denne stilen fortsatt populær til høsten?, er noen spørsmål du kan stille deg selv når du skal shoppe på salg.

Store skinnvesker
Store vesker i skinn er nesten alltid i motebildet. Sikre farger som svart, brunt og grønt gjør en veske klassisk og tidløs. Ofte kan man finne flotte vesker på salg, som kan holde i mange år. Høstens kolleksjoner viste tidligere i år en helt klar trend når det gjelder store vesker. Vesker i krokodilleskinn er et av høstens hotteste tilbehør.

Shorts
Shortsen er kommet for å bli. Nesten alle de store designerne viste shorts for høsten 2006. Gå for klassiske farger som svart, brunt, hvit eller grå-som er en av høstens store farger. Med kule strømpebukser kan du få bruk for shortsen langt utover høsten. Designerduoen D&G viste korte hvite shorts i sin kolleksjon for høsten 2006.

Rødt
Er en av høstens hotteste farger. En rød kjole kan enkelt styles opp og ned. Rødt tilbehør kan være fint for deg som synes at fargen er litt for mye av det gode. Anna Sui viste blant annet lekre røde støvletter og belter i sin kolleksjon for høsten 2006. Røde kjoler så vi blant annet hos Calvin Klein og Valentino.

Hvitt og svart
En blanding av svart og hvitt er også hot for høsten. En hvit sommerkjole kan for eksempel bli fin med en tight svart genser inni, til høsten. Den lille sorte er også alltid en bra investering. Mango og Oasis har hatt et par lekre, sorte kjoler i sine sommerkolleksjoner som nå er på salg.

Metall
Metallfarger er også en trend som fortsetter utover høsten. Lekre sandaler, flate ballerinasko eller vesker i metall er sikre vinnere som du kan bruke en god stund til.

Jeans
Er favorittmerket ditt på salg, kan det være like godt å investere i et par jeans. Designerjeans går sjelden av moten og kan brukes til mang en anledning. Jeans er alltid en god investering.

Tilbehør
Klassiske gullsmykker er alltid på moten. Allerede til jul vil du få bruk for gullsmykkene du investerer i nå. Det trenger selvfølgelig ikke å være ekte. Halvlange kjeder og armbånd er gode investeringer.

Belter
Den store beltetrenden fortsetter utover høsten. Det nye er at både små og store belter regjerer på catwalken. Røde og svarte skinnbelter finner du lett på salg akkurat nå.

Korte jakker
En deilig jakke er viktig når høsten kommer. De korte jakkene regjerer fortsatt på catwalken og i motebildet. Så her er det best å slå til mens du kan. Velg gjerne jakker i mørke farger.

Skinnjakker er også alltid like aktuelt. I år er det kult som en kontrast til søte kjoler.

Vintage
Om kun en måned går startskuddet for de fleste av høstens store loppemarked. Her er det mange skatter å finne for de som har tid og ork. Let etter skinnhansker, pelsjakker, kule hatter, lekre kjoler i svart, rødt eller hvitt og gamle skinnvesker for å nevne noe. Kun den som leter vil finne de aller beste skattene.

Les flere motesaker her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere