RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir en Spartan født

Sist oppdatert:
Microsoft ruller ut promoapparatet for «Halo: Reach».

I likhet med «Halo 3» har Microsoft og Bungie publisert den første traileren med ekte skuespillere for å promotere det kommende actionspillet «Halo: Reach».

Videoen heter «Birth of a Spartan», viser hvordan soldaten Carter går fra ung mann til ung elitesoldat og promoterer flerspillerbetaen til «Halo: Reach» som starter mandag 3. mai.

Det har blitt sluppet timesvis med videoer fra spillet, 1up.com har avduket nye spillmoduser og Bungie selv har sluppet både en og to videodagbøker fra utviklingen av «Halo: Reach».

Geoff Keighley, programlederen for Gametrailers TV og Spike TV, er tydelig imponert over hva han har sett av «Halo: Reach». I forkant av trailerdebuten til spillet, kom Keighley med en overraskende spådom på vegne av samtlige spillutgivelser i 2010.

- «Reach»-verdenen er fenomenal, jeg tror det kommer til å bli det største spillet i 2010. Folk digger «ODST», men når de får se det enorme skrittet fremover Bungie tar med «Reach» ... Alle jeg har pratet med som har sett det, er utrolig begeistret, sier Keighley i en podkast på microsoftbloggen Major Nelson.

Hvorvidt «Halo: Reach» blir større enn spill som «World of Warcraft: Cataclysm», «Super Mario Galaxy 2», «God of War III» og «Mass Effect 2», gjenstår jo å se. At tittelen kommer til å generere mengder av oppmerksomhet det kommende året, er det liten tvil om.

Se «Halo: Reach»-traileren «Birth of a Spartan»:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere