Slik blir fremtidens sex

Forestill deg vektløs sex.

13.08.06 16:13

(SIDE2): Vi er allerede langt på vei mot romturisme, og den amerikanske forfatterinnen Laura Woodmansee skriver nå på boka «Sex in Space».

- Allerede innen det kommende ti-året, vil det bli mulig å ha sex i verdensrommet, mener hun.

Himmelsk sex
Hun mener at mulighetene for sex i vektløs tilstand - mens du kikker ned på jorda langt under deg - vil bli svært populært.

- Tenk bare å reise på bryllupsreise til verdensrommet! Snakk om en himmelsk sexopplevelse... sier Woodmansee til Space.com.

I boka «Sex in Space» vil hun også ta for seg utfordringene med sex i vektløs tilstand. Det er trolig ikke bare å sette igang når både du og partneren din henger - bokstavelig talt - i løse lufta.

- Graviditet farlig
Forfatteren advarer imidlertid på det sterkeste mot å bli gravid i verdensrommet.

- Dessuten vet vi ikke hvordan prevensjonsmidler som p-piller fungerer der ute. Derfor er det beste trolig å bruke kondom. Det kan nemlig være farlig å bli gravid i verdensrommet, og man vet foreløpig svært lite om hvordan den vektløse tilstanden vil påvirke mor og foster, påpeker hun.

Hun peker blant annet på at bein, muskler og hjerte utvikler seg annerledes i verdensrommet enn på jorda.

Debatten er igang på Veggavisen: «Tenk deg puppene og den ekstra valken rundt livet som flagrer vektløst omkring på egenhånd [...] Ikke sikker på hvor attraktivt det vil se ut, jeg.»

Diskuter verdensrom-sex du også

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.