RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir han evig din

Foto: BG Knight/Dreamstime
Sist oppdatert:
Har du lyst til å beholde den du er sammen med nå for, tja, resten av livet? Her er tipsene.

(Side2:) Noen menn er det verdt å holde på, men det er ikke alltid det enkleste i verden. Akkurat som du sikkert er en av dem mange vil ha, er det slik for de beste mannfolkene også. Derfor har vi funnet femten tips for deg for å beholde mannen for resten av livet. Tips som ikke inkluderer å låse ham inne i kjelleren.

Tipsene er enkle, og greie - men kan krydre hverdagen såpass mye at han blir hos deg.

1. Når du er ute på en fest eller hos venner, pass på at han sitter et sted hvor det er dårlig plass. Plasser deg selv på hans fang og sørg for at hans kjønnsorgan er rett under ditt. I ny og ne skifter du litt på vekten og sittestillingen.

2. Overrask ham når han minst venter det. Si at du vasker badet når han kommer hjem og sier at han skal legge seg litt på sofaen. Det du egentlig gjør er å kle på deg et skjørt, en topp - og noen høyhelte sko. Kun de tre tingene. Så besøker du ham i sofaen.

3. Kjøp en sexy truse og legg den i bagen eller kofferten hans hvis han skal på trening eller jobb. Send en melding til ham hvor du sier at du glemte noe i hans bag/koffert, og skriv videre - ikke at vi trenger den i kveld, da.

4. Når han går ut av dusjen i håndkleet etter morgendusjen så gi han lange blikk og muligens en liten plystretrudelutt...

5. Planlegg en helg med ham uten at han vet det. Bygg opp det motsatte. Få ham til å bli med på noe han egentlig ikke vil, mens det du har planlagt er at du og han skal være inne sammen. Hele helgen. Sørg for å ha nok mat og drikke i kjøleskapet.

6. Si hele hans navn (fornavn og etternavn) i sengen.

7. Kom til sengs kledd i bare strømper. Ikke gjør noe stort nummer av det, men oppfør deg som om det var helt normalt.

8. Når han ser fotball alene, så kle på deg en bikini og server øl til ham. Han vil ikke tro at det er sant, så du kan bruke situasjonen til din fordel....men si at desserten er etter kampen.

9. Hver kveld i en uke så bør du komme til sengs med sexy undertøy, men si til ham at det ikke blir sex før på søndags formiddag.... han vil garantert ikke tenke på annet enn deg de siste fire-fem-seks dagene .

10. Neste gang han er i telefonen med en kamerat så ta en striptease for ham.....

Og så fem tips som ikke har med sex å gjøre (dette er omtrent den samme fordelingen som er i hjernen hos menn)

11. Når han klarer å lese et kart, finne fram og sørge for at dere når noe som dere skal på - gi ham ros.

12. Hvis du ser at en annen kvinne kikker på ham, så fortell ham det.

13. Finn det unike komplimentet. Måten han bærer ting på, pakker i bilen eller hva som helst. Små ting som bare han gjør, og så forteller du ham det.

14. Lat som du er sjalu noen ganger, men ikke overdriv.

15. Sammenlign han med dine ekser, og fortell ham hvor mye bedre elsker han er, hvor mye flinkere han er til å lage mat, etc. etc.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere