RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir hun kvitt julekiloene

Foto: Pascal Le Segretain (Getty Images)
Sist oppdatert:
Også kjendiser koser seg litt ekstra. Men det er ingen nåde når kiloene skal av igjen.

(SIDE2): Gwyneth Paltrows start på det nye året er både fettfri og lite morsom.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Superstjernen deler personlig trener med Madonna, men hun var likevel ikke like påpasselig i julen som dronningen av treningsregimer. Paltrow innrømmer at hun vil gå på en streng detox-diett for å miste noen feriekilo, det skriver Telegraph.

Ikke-listen
Om stjernen i det hele tatt har lagt på seg noe som helst gjenstår å se, men hun er i det minste svært opptatt av å spise sunt. Hun har en egen liste over matvarer som ikke - ifølge henne selv - kan spises.

Listen inkluderer blant annet melkeprodukter, gluten, kjøtt, skalldyr, all prosessert mat, fete nøtter, poteter og andre relaterte grønnsaker, krydder, sukker, alkohol, koffein eller brusende drikke.

- Vil lide sammen med deg
Men Paltrow synes likevel ikke at det er en enkel sak å følge denne i overkant strenge dietten.

- Jeg vil lide sammen med deg for å kick starte året som litt lettere. Lykke til til oss alle!, sier hun ifølge nettstedet.

Gwyneth Paltrow har en datter, Apple, og en sønn, Moses, sammen med ektemannen Chris Martin, vokalisten i Coldplay. Så spørs det om hele familien må følge den nye kostholdsplanen eller om det bare er Gwyneth som angivelig har lagt på seg i julen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere