Slik blir hun vakker

Jodie Kidd deler sine skjønnhetstips.

29.10.10 08:40

(SIDE2): Det er alltid av interesse å vite hva andre kvinner gjør for å se vakre ut. Modellen Jodie Kidd er en av dem som har plukket opp mange tips i løpet av sine mange år i mote- og skjønnhetsbransjen.

Nå avslører hun sine skjønnhetsrutiner.

Skyggelegger ansiktet
Det er i et intervjue med den engelske avisen Daily Mail, den langbente 32-åringen deler sine hemmeligheter, og avslører blant annet at hun har lært seg kunsten av å skyggelegge ansiktet for å fremheve kinnbena.

- Jeg bruker en nøytral øyenskygge under kinnbenet, og på begge sider av nesen samt langs hakelinjen - når jeg ser i speilet har jeg kinnben. Dette trikset forandrer ansiktet mitt totalt, sier den vakre blondinen til avisen.

Les også:Englenes beste tips

- Vakrest da jeg var i tyvårene
Kidd har jobbet som modell siden hun var 16 år gammel, og har siden den gang vært tilknyttet store motehus, som for eksempel, Chanel, Yves Saint Laurent og Chloé, samt prydet forsiden av motemagasiner som Vogue og Elle en rekke ganger. De siste årene har også Kidd jobbet en del med TV, da som både reporter og programleder.

- Jeg var på mitt vakreste da jeg var i tjueårene, men det visste jeg ikke selv. Gjennom min modellkarriere har jeg fått tatt noen utrolige bilder av meg selv, med det mest utrolige håret og sminken. I tjueårene spilte jeg polo, og både så og følte meg sunn. Som en hvilken som helst annen kvinne, har jeg mine usikkerheter. Jeg har kun to små speil i huset, det er alt, og jeg påfører alltid sminken i all hast, gjerne når jeg blir kjørt et sted i en bil. Jeg er ikke forfengelig, påstår hun.

Slurver med sminkefjerningen
Det mest kritiske i Kidds skjønnhetsregime er rensingen av huden.

- Du må ha et veldig rent ansikt før du begynner å legge på sminke igjen. Jeg elsker ansiktsservietter, forteller hun.

Hun innrømmer samtidig at hun, som alle andre, ofte slurver med rengjøringen av ansiktet, og at hun ofte legger seg med sminke på.

- Mange ganger - det skjer ganske ofte. Det er en annen grunn til at jeg liker ansiktsservietter, som du kan bruke veldig kjapt, forklarer hun.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Skjønn på reisen
Som modell er Kidd stadig på farten, og deler gjerne sine reise- og ferietips med andre.

- Om du er ute å flyr, så drikk masse vann på flyet. Jeg tar også med meg et helt antrekk for skift, er et par av tipsene hun ramser opp.

I den britiske blondinens koffert, er det også noen skjønnhetsprodukter som alltid får plass.

- Om jeg skal reise til et varm sted, tar jeg med fuktighetskremer med SPF. Jeg pakker lett og tar med fuktighetskremer, ansiktsservietter og et godt serum. Vareprøver er også bra på reise.

Kan ikke leve uten tannbørsten
Den 32 år gamle skjønnheten har også begynt å tenke på rynkene, og bruker en produktserie ved navnet Revive for å bekjempe aldringstegnene.

- Jeg oppdaget de gjennom min søster Jemma (Kidd, som er makeup artist red.anm.). De er kostbare, men jeg merker virkelig forskjellen når jeg bruker de, forklarer hun.

Og er det ett produkt Kidd ikke kan leve uten, så er det tannbørsten.

- Jeg kan klare meg uten å vaske ansiktet, men jeg blir gal om jeg ikke kan pusse tennene - jeg må jo smile og snakke med folk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag