*Nettavisen* Nyheter.

Slik blir Jimmy Choo for H&M

SKO OG TILBEHØR er det Jimmy Choo forbindes med. H&M-kolleksjonen er helhetlig og for inneholder også klær. Foto: H&M

Den berømte skodesigneren slipper sin Hennes & Mauritz-kolleksjon 14. november. Se den her.

(SIDE2:) Hennes & Mauritz' samarbeid med kjente designere har vært en suksess for klesfirmaet.

Suksess med designere
Både Stella McCartney, Victor og Rolf og Karl Lagerfeld har designet høyst ulike kolleksjoner for den billige motegiganten.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Denne gang er det Jimmy Choos tur. Choo er først og fremst blitt kjent for sine sko, ofte brukt av kjendiser og udødeliggjort (sammen med Mahnolo Blahnik) gjennom serien «Sex og singelliv».

Dyrere enn vanlig
Prislappen pleier å være i meste laget for en vanlig lommebok, men Choos design for H&M er i en prisklasse de fleste har råd til.

Kolleksjonens dyreste er er støvlettene som går over kneet. Disse koster 1800 kroner. Det samme gjør en skinnjakke i kolleksjonen.

Jimmy Choo bruker mye semsket skinn og vanlig skinn, noe som hever prisen. Prisen for en kjole ligger på alt fra litt under tusenlappen til 1500 kroner.

Jevnt over koster også skoene godt over normal pris hos kleskjeden, mellom 500 for de billigste flate sandalene til mellom 800 og 1000 kroner for andre.

Både menn og kvinner
Jimmy Choo har designet for både menn og kvinner.

– Vi ville tilby våre kunder en hel kolleksjon av sko og klær, og også for menn, sier kreativ rådgiver Margareta van den Bosch i en pressemelding.

SE BILDENE FRA KOLLEKSJONEN UNDER

2497

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.