RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir «Lost»-høsten

26. oktober er «Lost» tilbake på norske TV-skjermer. Da får vi vil få vite hva som skjuler seg under den mystiske luken. Se bildespesial her.

(SIDE2): I siste episode av første sesong så vi at Jack, Kate og Locke sprengte opp luken som Locke hadde funnet i skogen. Da de tittet ned, så de en stige som går ned i en dyp avgrunn. Men hva skjuler seg der?

Vi har sett første episode i sesong to, og kan avsløre så mye som at seerne nok vil bli overrasket av lukens innhold.

I første episode følger vi trioen, Jack, Kate og Locke, ned i luken. Jack mener først at ingen skal ned luken, men Locke nekter å vente. Vel nede treffer Jack en han ikke hadde ventet.

Etter den siste episoden var det flere fans som ventet utålmodig på svar. De må nok vente litt lenger. Andre sesong av «Lost» vil ikke bli å se på norske skjermer før 26. oktober.

Flere og færre
Michelle Rodriguez, kjent fra «Fast and the Furious» og «S.W.A.T.» er en av nykommerne blant de 48 overlevende. Hun spiller Ana-Lucia som skal skape litt furore i trekantdramaet mellom Jake, Kate og Sawyer.

Det ble fokusert lite på Ana-Lucia i første sesong, men hun var blant flypassasjerene. Flere andre, nye fjes blir å se i «Lost». Adewale Akinnuoye-Agbaje kjent fra «The Bourne Identity» og Cynthia Watros dukker opp på øya - men hvor kommer de fra? Finnes det andre mennesker som har overlevd flystyrten, eller kommer de andre steder fra?

Gruppa bare kalt «De Andre» får mye mer å si i de nye episodene.

Nye fjes vil antakelig bety at andre forsvinner. I første sesong så vi at Boone døde etter omfattende skader fra en ulykke i skogen.

- Ingen har en sikker rolle lenger. Regissørene har en svarteliste, og bare de vet hvem som blir den neste. Det er mange som frykter for rollefigurene sine. Man må være konstant på vakt, sier Josh Holloway, som spiller Sawyer til USA Today.

«Lost»-stormen tilbake
Da «Lost» kom i vår, ble Norge tatt med storm. Gatene var merkbart tommere på onsdagskveldene når «Lost» rullet over TV-skjermene. Over 600.000 trofaste tittere så serien hver uke.

Sesong to starter onsdag den 26. oktober og spørsmålet er om man vil få flere svar enn spørsmål i løpet av andre runde

Hva skjer for eksempel med den overtente flåten som Michael hadde bygget og hvem var mennene som tok med seg Walt, Michaels sønn, da de resterende på flåten gikk i vannet? En av dem dukker opp igjen i begynnelsen av andre sesong. Men er han virkelig?

Hvis du ikke fikk med deg første sesong, så kommer DVD-boksen med hele første sesong den 11. oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere