RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Slik blir Megan Fox sexy

Sist oppdatert:
Vi har avslørt verdens mest sexy kvinnes' hemmelighet. Stjel tipsene her!

(SIDE2): Superhotte Megan Fox troner fram som en av moteindustriens nyeste trendsettere. Nå kan du bruke Transformers-baben som ditt sikreste stilikon foran den kommende sesongen. Det skal være mørkt, mystisk og frekt til høsten.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Kupper moteshow
Megan Fox (23) kupper røde løpere og moteshow verden over som ingen andre, og trollbinder fansen med sitt blendende vakre utseende. Nå får stjernen stadig mer anerkjennelse også for sin rå stil; en blanding av rocka, sexy og feminint. Stjel stilen hennes du også – og du vil garantert bli blant høstens mest trendy.

Nedenfor kan du se Megan og høstens sikreste kort.

Skinn
Alt i skinn; skjørt, kjoler, bukser og tilbehør gjør virkelig entre denne høsten. Allerede er skinnplagg å se i kjedebutikkene her hjemme. Megan klarer seg ikke uten sine korte skinnjakker, som hun bruker til jeans så vel som til kjoler.

Sort
Dette er fargen som kommer tilbake høst etter høst, og Megan er som en gudinne å regne i sort. Fargen står perfekt til hennes mørke hår og blå øyne. Sort er den sikreste fargen uansett sesong, og Megan er heller ikke sen om å kle seg i sort i sommer.

Grått
Blir du fort lei av å gå i sort om vinteren, kan du garantert bytte ut noen av plaggene med grått. Megan elsker sine trange grå jeans. Hun bruker dem gjerne til laidbacke store T-skjorter og skyhøye sko.

Nagler
For deg som elsker den rocka stilen, kan du klart kjøre på med nagler i høst, spesielt kult er det om du går for ankelstøvletter med nagledetaljer på.

Paljetter er et godt alternativt til nagler. Det gir også et mer glamorøst uttrykk.

Sorte negler
De siste årene har sorte negler vært det heteste blant stilikonene. Megan er også helt hekta på sorte negler, både på hendene og føttene. Av og til bytter hun også ut den sorte neglelakken med rødt.

Metalliske smykker
Smykker som skinner av sølv gjør seg utmerket til sort, og er blant Megans favoritter. Et enkelt sort antrekk kan lett heves med riktig tilbehør.

Se bildene av Megan lenger ned - og bli inspirert til den frekke høsttrenden.

2183

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere