RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir singellivet bedre

Sist oppdatert:
Å være på søken etter en partner kan føles som å være på en emosjonell karuselltur.

(SIDE2): Er du utslitt etter mislykkede stevnemøter og emosjonelle nedturer? Her er fem tips til hvordan du kan få det bedre med deg selv, og kanskje finne drømmepartneren på veien.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Neste takk!
Det er mange fisk i havet, så det er ingen vits i å bruke for mye tid på personer som ikke føles helt riktig for deg.

Ikke legg for mye i et forhold eller en person for tidlig. Slutt å bekymre deg over om du vil bli forelsket igjen eller ikke. Husk at forelskelser er som busser, om du mister en vil det komme en ny.

Forvent mer, og tolerer mindre
Selv om du har opplevd å bli dårlig behandlet, bør du huske at ikke alle mennesker vil behandle deg dårlig i fremtiden. Det finnes et hav av menn og kvinner der ute som vil leve opp til de standarder du har.

Ikke gå å bekymre deg for at noen skal skuffe deg, det er utrolig slitsomt. Senk derfor forventningene og toleransegrensen din og du vil ha det bedre med deg selv, og møte større respekt fra en partner.

Vær opptatt
Det verste du kan gjøre er å fundere over hvorfor han eller hun ikke ringer deg. Sørg for at du har ting å gjøre, slik at du ikke har tid til å tenke over nettopp dette.

På denne måten, slipper du også å falle for fristelsen til å slå nummeret hans eller hennes.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Ikke spill et spill
Sørg for å sette grenser, og si ifra om hva du tolererer og ikke tolererer. Om noe ikke er greit så si fra med en gang, om ikke annet så slipper du måneder med emosjonell karusellkjøring. Sett dine grenser.

Smil og vær glad
Ikke la en annen person avgjøre din lykke. Innse hvilken fantastisk person du er, og feir deg selv. Ta på deg dine mest sexy klær og gå ut med venner og ha det gøy. Hvem vet, kanskje finner du drømmeprinsen eller drømmeprinsessen på veien.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Side2 Match: Sjekk hvem som er singel der du bor

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere