Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir St. Hans-været

Sørlendingene har grunn til å glede seg. Sjekk været der du er.

SUPERSØK: Været 50.000 steder i Norge

Selv om det beste Sankthans-været blir på Sørlandet, blir det også fint i Troms og Finnmark. I nordlige deler av Troms og Finnmark kan det bli stort sett oppholdsvær.

Fint i Finnmark
- Særlig fint blir det i Øst-Finnmark, hvor det kan bli temperaturer opp i 20 grader, sier meteorolog Roar Teigen i Storm Weather Center til TV2 Nettavisen. Det gjelder også indre deler av Finnmark og Troms.

NYTTIG:Få været på mobil
Besøk våre sommersider

I hele Sør-Norge vil det komme en mer nordvestlig vind. Denne vil føre til ganske bra Sankthansvær, selv om det ikke blir veldig varmt. Når solen gløtter frem, kan likevel temperaturen nærme seg 20 grader, mens det ellers blir ned mot 15 grader.

Østlandet får delvis skyet himmel som skifter mellom regn og sol.

Regn i Nordland
Tidligere denne uken ble det meldt at Nordland kom til å få det fineste været, men dette har nå endret seg. Det blir byger fra Stad-kysten og nordover til Troms.

- Det betyr at Midt-Norge og Nordland får regnbyger og gråvær i stedet for det fine været som ble meldt på mandag, sier meteorolog Teigen.

Vestlandet får varierende skydekke, med enkelte regnbyger og sol innimellom. Her blir det kjølig.

Har du et fint eller morsomt sommerbilde du vil dele med TV 2 Nettavisens lesere? Send det på e-post: sol@nettavisen.no Da får du se det her:

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget