RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir verden i 2019

Du vil ikke tro hvordan hverdagen din kommer til å se ut om et tiår.

Det er ikke til å komme utenom at Microsoft ikke har hatt det mest hippe statusen for tiden. Selskaper som Google og Facebook har vist hvordan en skal ta nettet med storm, og Apple har definitivt satt sin egen standard for sexy forbrukerelektronikk.

Og Microsoft har ikke gjort det spesielt enkelt for seg selv med Windows Vista, som fortjent eller ikke er et av de mest utskjelte produktene til selskapet noen sinne.

Store tanker om fremtiden
Men dette betyr på ingen måte at Microsoft er et selskap uten visjoner om fremtiden, som kan varme hjertene til teknologiglade mennesker. På en teknologikonferanse i forrige uke viste Microsofts business-sjef Stephen Elop frem en video som viser hvordan selskapet ser for seg hvordan 2019 kommer til å se ut teknologimessig.

I videoen vises det blant annet frem digitale papiraviser, mobiltelefoner som vi i dag bare kan drømme om, noe som kanskje mest ser ut som teknologi tatt rett ut fra filmen Minority Report og en del spennende forretningsløsninger som kan få daglige ledere til å sikle.

Se demonstrasjonen
Under kan du se en spenstig sammenklippet versjon av videoen, og en annen litt mer omfattende versjon.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-GB&amp;amp;playlist=videoByUuids:uuids:a517b260-bb6b-48b9-87ac-8e2743a28ec5&amp;amp;showPlaylist=true&amp;amp;from=shared" target="_new" title="Future Vision Montage">Video: Future Vision Montage</a>

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere