RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir verdens største toppleilighet

Sist oppdatert:
Privat basseng, ti soverom og helikopterplattform - se bildene!

(LXUS.no) Selv om boligmarkedet ikke er friskmeldt riktig ennå, er det likevel en viss optimisme å spore blant ekspertene. Det har de tydeligvis fått med seg i Costa Rica, hvor verdens største penthouseleilighet nå er under konstruksjon.

LES OGSÅ:
Her kan du bo som en Hollywood-stjerne
Verdens ti dyreste adresser
Leilighet til én milliard kroner

Eiendomsutviklerne hos Caspi International planlegger ifølge Born Rich et nytt fjorten-etasjers leilighetskompleks med havet som nærmeste nabo, som vil sette en ny standard for luksushjem globalt. Toppleiligheten i Genesis Puntarenas har fått navnet "The Caspi Icon", og overgår det meste innen eksklusiv losji.

Hele bygget vil koste 720 millioner kroner. "The Caspi Icon" er dermed ikke verdens dyreste leilighet, og må blant annet se seg slått prismessig av en i London, men luksusen her er uovertruffen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Egen helikopterplatform

Eierne kan boltre seg på 6360 kvadratmeter fordelt over tre plan. I tillegg til ti soverom lokker leiligheten også med privat helikopterplattform, svømmebasseng og tennisbane.

I tillegg til penthouseleiligheten vil Genesis Puntarenas bestå av 46 andre boenheter.

Bygget ligger rett ved strandpromenaden i stillehavsbyen Puntarenas og skiller seg ut med sin unike design med fokus på glassoverflater. Hver av leilighetene innehar lekre finesser som marmorgulv, arbeidsbenker i kvarts og Scavolini-kjøkken. Leieboerne kan dessuten kose seg med en rekke felles luksusfasiliteter, som to-etasjers treningssenter, basseng, spa, restaurant, vinkjeller, sigarsalong og forretningssenter.

Bygget er ventet å stå ferdig i midten av 2010, og prisene på de øvrige leilighetene varierer fra 2,8 til 20 millioner kroner.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere