RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik bør du ikke sjekke opp noen

Foto: Crestock (Crestock.com)
Sist oppdatert:
Det finnes veldig enkle grunner til at det går galt.

(SIDE2:) De fleste av oss havner i sjekkefella en gang.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det skyldes stort sett at vi ikke er observante på det vi gjør. Eller vi tror at det vi gjør er mer tiltrekkende på den andre part enn det faktisk er. Ifølge sjekkeekspert Henrik Fexeus er det noen god begynnerregler for god sjekking.

I boken «Kunsten å sjekke» ramser han opp både gode og mindre gode teknikker.

LES OM DE GODE TRIKSENE HER:

Tenk sexy tanker

Sjekkingens ti fallgruver

1. Sinnsstemninger smitter
Har du en dårlig dag, bør du forsøke å vende den til noe positivt. For sinnsstemning er i prinsippet kun en bunt av følelser du sender ut, og er den av den negative sorten så reagerer folk negativt.

2. Ikke vær mørk og mystisk
Det er en misoppfatning av de mystiske og kjølige er veldig tiltrekkende. Om de da ikke er genuint kjølige og mystiske. Noe folk sjeldent er hele tiden. Dermed ryker imaget med en gang man begynner å fnise...

3. Ikke ha tykk lommebok
Henrik Fexeus advarer velkledte menn å ha den velkjente «bulen» på bukselomma. Tøm lommeboken og lommene for kvitteringer og annet rask. Menn har en tendens til å fylle opp, og det ser ikke bra ut.

4. Spandabel til en viss grad
Menn som spanderer omtrent før damene får øye på dem, går alene hjem. Vær sjenerøs, men ikke kast om deg med penger. Hva er det du vil og med hvem?

5. Et spesielt usjarmerende trekk
Vi har alle sider vi ikke er spesielt stolte over. Men en viktig regel er ikke å gjøre seg til. Om du ler av alt han sier, blir du ikke mer interessant av den grunn.

6. Vær forsiktig med alkohol
Har du et formål for kvelden at du ønsker å sjekke opp et spesielt menneske, så er det sjeldent kombinerbart med å drikke masse alkohol. Litt kan kanskje dempe nervene, for mye kan ødelegge for deg selv.

7. Den «hyggelige» vennen
Det er bare å innrømme det. Alle har vi bekjente og venner som kanskje er for litt mer «viderekomne» og som rett av slett av ulike grunner kan ødelegge dine sjanser. Det er ikke alltid man trenger å leke sammen.

8. Ikke vær intim før du skal
Om du treffer en person du overhodet ikke kjenner, men blir begeistret for, vær oppmerksom på at kanskje ikke alle har et like naturlig forhold til kroppskontakt som deg selv.

9. Ikke la noen stå igjen alene
Om ikke de du jakter på er helt uten samvittighet, er det ingen som liker å la noen i stikken. Møter du to venner eller venninner som er ute sammen og du ønsker mest tid med den ene, så sørg for at den andre faktisk har noen å snakke med og føler seg opptatt i fellesskapet.

10. Vær orientert
Det er veldig flaut å utbasunere din attraksjon til en som faktisk er kjæresten til den du vil ha.

Boken «Kunsten å sjekke» av Henrik Fexeuser gitt ut på Schibsted forlag. Fexeus er kjent for TV-programmet «Vår aktive hjerne». Han karakteriserer seg som tankeleser og psykologisk manipulator.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere