RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik bør du se ut

Sist oppdatert:
Madonnas utseende er den nye må-ha stilen.

(SIDE2:) Magasinet New York har printet Madonna på forsiden, og skriver at hennes utseende er den nye trend.

Ifølge magasinet har Madonna «Det nye nye ansiktet», som er et must i disse dager. Bildene har ledet til mange rykter om plastisk kirurgi, skriver nyhetsagenten Splash.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Verken bekreftet eller avkreftet
- Hva enn det er Madonna har gjort, noe jeg ikke vet, så ser hun fantastisk ut, sier popstjernens talskvinne, Liz Rosenberg.

Talskvinnen sier at hun aldri har bekreftet at Madonna har gjennomgått plastisk kirurgi. Noe hun heller aldri har avkreftet.

- Jeg har aldri representert noen som har åpenlyst snakket om plastisk kirurgi. Jeg her heller aldri spurt, for jeg vil ikke vite det, sier Rosenberg.

Ikke alene
Ifølge artikkelen befinner Madonna seg i samme gruppe som Demi Moore, Michelle Pfeiffer, Liz Hurley, Naomi Campbell, Stephanie Seymour og Olsen-tvillingene, der de alle har «det nye nye ansiktet».

Journalisten bak artikkelen, Jonathan Van Meter, har skapt en trend innen kosmetisk kirurgi og skriver, - Ansiktet kan bli ditt. For rundt 30.000 amerikanske dollar.

Han legger også til at han ikke vet hva disse stjernene har gjort i virkeligheten, men uansett hva de har gjort så ser de bra ut.

- De er jo tross alt kjent for å se pene ut, skriver Van Meter.

Plaget
Madonna har den siste tiden vært plaget av rykter om utroskap og uroligheter innfor sitt ekteskap med filmregissør Guy Ritchie. Hun skal også ha vært veldig langt nede. Rosenberg sier at alt mediestyret er rent oppspinn.

- Madonna har det helt fint. Forskjellen på det som står i media og hvordan det er i virkeligheten er stor. Hun kunne ikke brydd seg mindre, sier hun.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere