RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik bruker du blazeren

Sist oppdatert:
Blazeren er trendy i vår, men hvordan skal du bruke den?

(SIDE2): Har du ikke skaffet deg en blazer ennå, er det kanskje på tide. Blazeren er «in» som aldri før, men hvordan skal du bruke den?

Bildespesial lenger ned

Her er Side2-jentenes heteste tips

Elin Reitans tips
- Jeg bruker ofte blazer til jeans, singlet og converse-sko. Det gir antrekket et litt mer stylet utseende. Men en blazer kan egentlig brukes til alt. Med et skjerf i halsen får du en mer avslappet look, mens du kan gjøre den mer stylet om du for eksempel fester en vintage brosje på jakken. Jeg ville investert i en sort, enkel, men glamorøs blazer. Den vil du garantert få mye bruk for.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Camilla Flaattens tips
- Blazeren er i utgangspunktet et herreplagg, men denne kroppsnære jakken egner seg supert for jenter med en feminint smak. I den innsvingte jakken får man en pen silhuett og vil man rocke den opp, la deg inspirere av Balenciagas vakre blazere denne høsten. Store skjerf, pelskrage (fuskepels selvsagt) og store knapper gjør den klassiske jakken kul. Min favoritt – den mørkeblå Balenciaga blazeren fra årets vinterkolleksjon.

Trine Rasmussens tips
- Blazeren er uten tvil vårens kuleste jakke, i tillegg til skinnjakka. Det er lett å føle seg litt for pyntet i en blazer, derfor er det best å tone ned antrekket ellers. Selv faller valget lett på en hvit singlet, et stort deilig fargerikt skjerf knyttet i en trekant i halsen, trange jeans i lyseblått eller grått og høye pumps. Etter min mening har blazeren lite med 70-tallet å gjøre, den gjør seg derfor ikke så bra til slengbukser. Kate Moss og Ashley Olsen bruker blazerne sine til selskapskjoler, og det funker veldig bra. Hva med en blazer til en oppklippet olashort og et par trendy gummistøvler til sommeren?

Lykke til! Hilsen Side2-jentene

Les mer om mote her

Hva synes du er kult til blazeren? Diskuter lenger ned

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere