*Nettavisen* Nyheter.

Slik bruker du den!

Foto: (Splash News)

Det er en kunst å finne den perfekte leppestiften. La Chloe inspirere deg!

27.03.10 16:23

(SIDE2): La Chloë Sevigny inspirere deg til vårens mest sexy trend - knallfarget lepper.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Er du mer glad i rosa lepper? Ta en titt her!

Fargesterk
Skuespilleren, klesdesigneren og stilikonet Chloë Sevigny er blant kjendisene som nesten alltid viser seg i knallfarget lepper. Hennes favorittfarge er en blanding mellom rødt og korall - en sterk fargekontrast til den ellers så naturlige blondinen.

Ton ned stylingen
Vil du få en look som Chloë Sevigny bør du droppe sotete øyne, sorte kajalstreker eller øyeskygge i det hele tatt. Chloe går for en enkel makeup med foundation, pudder, rouge og mascara. En slik sterk farge på leppene vil garantert bli et stort blikkfang i seg selv, og du bør derfor bør tone ned resten av stylingen og antrekket.

Knallrøde eller oransje lepper gjør seg best til plagg i sort og hvitt eller duse farger. Chloë Sevigny ser blant annet ut som en drøm i knallfarget lepper til en beige kjole.

Bland lipliner og leppestift
Makeupartisten Bryin Smoot, som holder til i Los Angeles, har tatt en nærmere titt på Chloe Sevignys må ha-leppestift, og mener nettopp hennes farge er perfekt for våren og sommeren 2010.

- Hvis leppene dine har en gjennomsnittsstørrelse som Chloes, ta på leppestiften først med en børste. Ta så en varm nøytral lipliner, og bland liplineren sammen med leppestiften for å definere leppene, forklarer makeupartisten til InStyle.

Han legger til.

- Har du store lepper, anbefaler jeg en mer forsiktig versjon av dette.

Perfekt fra stranden
Den oransjerøde leppestiften som er mest sett på Chloë Sevigny er også perfekt til en solbrun hud om sommeren.

Skal du en tur på kafé rett etter strandturen, er det bare å putte på et par kule solbriller, en lekker knallfarget leppestift, og vips er du kafeens mest glamorøse gjest.

Les også: Gjør som makeupartisten

Les også: Makeupartistenes hemmeligheter

Les også: Årets hårtrender

SE CHLOES KULE KNALLFARGET LEPPER HER:

3072

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag