*Nettavisen* Nyheter.

Slik dreper han forholdet

Foto: (Shutterstock)

Det er ikke bare jentene som ødelegger forholdet ved å bli altfor seriøse og klengete. Guttene gjør også feil.

22.05.08 13:17

(YEYE:) Man kan ikke forutse alle hindringer man møter på veien i kjærlighetslivet, men man kan jo prøve å unngå å gjøre disse feilene.

Ifølge askmen.com er dette ti måter guttene ødelegger et forhold på:

1. La deg forfalle. En av de mest vanlige måtene guttene ødelegger på er ved å senke standarden. Du la inn hardt arbeid, for å få jenta, men så la du fra deg arbeidshanskene. Nå som alt det harde arbeidet er over, så er det greit å legge på seg litt, ikke sant? Kanskje du ikke jobber så hardt med å kle deg fint fordi du ikke behøver å imponere henne lenger. Her tar du feil. Denne oppførselen sender signaler om at du tror hun har lave krav, og hun vil ikke bli glad for det. Pass på at du ser ut som den gutten hun bør være sammen med, i stedet for å bli til den gutten som ødelegger forhold.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Illustrasjon/Shutterstock)

2. Rollespill. Hvis forholdet er på vei mot noe, så må du være deg selv. Når du først blir kjent med noen, så er det fristende å si de tingene du tror hun har lyst til å høre. Å prøve og imponere henne ved å lyve eller overdrive deler av livet og personligheten din kan høste kortvarig glede, men i det lange løp vil sannheten innhente deg. Derfor er dette også en av måtene guttene ødelegger et forhold på. Selvfølgelig kan du få jobben din til å høre litt mer interessant ut enn den er, men å lyve på deg et annet yrke bare for å imponere ei jente blir feil.

3. Å sitte fast i fortiden. Selv om alle tidligere forhold har gått dårlig med knuste hjerter til ødelagt selvtillit, så var det fortid og nåtid er nåtid. Legg igjen fortiden i fortiden, og begynn å jobbe med fremtiden før du ødelegger nok et forhold. Det samme gjelder hennes fortid. Ikke døm henne for noe hun har gjort eller prøv å holde tritt med den ville tiden hennes. Behold fortidene deres som minner, og start med å lage noen nye minner sammen.

4. For seriøs, for tidlig. Du liker henne. Du liker henne veldig godt. Det har bare vart i noen få uker, men du synes det er på tide å ringe og si at du elsker henne. Du synes til og med at du skal ringe henne flere ganger slik at hun får beskjeden. Kanskje du til og med har lyst til å flytte sammen. Hvorfor ikke ta med noen tingene dine hjem til henne med en gang? På veien dit er det også en liten gullsmedbutikk, så dra og kjøp en ring. Hvis du begynner å planlegge det nå, så kan dere gå ned kirkegulvet i løpet av kort tid og ha det perfekte sommerbryllupet. Og deretter barn. Mon tro om hun har tenkt på navn, for det har i hvert fall du? Jeg tror du forstår hvorfor denne fremgangsmåten er en av måtene gutter ødelegger på.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (illustrasjon/Shutterstock)

5. Fortsetter spillet. Eventyret med at gutt møter jente, de liker hverandre og lever lykkelig i alle sine dager fungerer ikke i dagens samfunn. Et eller annet sted på veien, så ble dating mye mer komplisert. Selvfølgelig er det lurt å styre følelsene sine, men å ikke ringe på en uke, avlyse og flytte avtaler og spille «hard to get,» kan ofte føre til mange problemer. For mye av denne oppførselen vil gjøre henne lei, og det er da en annen med en mer direkte fremgangsmåte stjeler henne.

6. Ikke viser nok oppmerksomhet. Stevnemøter organiserer ikke seg selv og forhold utvikler seg ikke fra intet. Du kan kanskje tro at hvis du sitter tilbakelent og tar det rolig, så kommer hun til deg. Det funker ikke på den måten. Mesteparten av tiden, så må du ta det første skrittet, og vise henne at du er interessert. Hvis du ikke viser henne nok oppmerksomhet, så kan du ødelegge sjansene dine før det har skjedd noe som helst. Moralen i denne leksjonen er: Du kan enten fortelle henne at du liker henne eller se på at hun forsvinner med gutten som ikke ødela det og ga henne nok oppmerksomhet.

7. Holde henne utenfor. Det er ikke noe poeng i å satse på et forhold, for så å stenge henne ute fra resten av livet ditt. Men noen gutter gjør allikevel det, og det er en av måtene guttene ødelegger et forhold på. De har kanskje funnet den perfekte jenta, men for en eller annen grunn, så velger de å holde henne utenfor livet sitt. Hun møter aldri vennene hans, kollegene hans begynner å tro at hun er funnet opp og hun er aldri med på familiesammenkomster. Det kan ta en stund, men denne situasjonen vil ødelegge forholdet. Hvis hun bestemmer seg for å være sammen med deg, så er det fordi hun vil ha mer enn bare ditt pene ytre og gnistrende personlighet. Sjansene er store for at hun faktisk har lyst til å høre de pinlige historiene som vennene dine forteller, møte den irriterende kollegaen og se alle babybildene, som moren din har spart på for en anledning som denne.

8. Ikke ta føring. Som i dans, så bør mannen ta føringen. Du vil ofte oppleve at jentene prøver å dominere forholdet ved å lage regler og sette grenser. Hvis du lar henne slippe unna med dette, gjør du en stor feil. Selv om hun tror hun vil at mannen skal følge hennes kommando, så vil hun i det lange løp ikke respektere deg for det. Og du vil kanskje ikke respektere deg selv heller. Hvis du tror at hun spiller et spill, for å få makt, så si ifra med en gang.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (illustrasjon/Shutterstock)

9. Kvele henne. Ikke bokstavelig talt selvfølgelig, men noe av det første du bør gjøre er å fordrive myten om at mannen skal gi henne all sin oppmerksomhet. Ved å ringe henne til en hver tid, gi henne blomster og fortelle henne tusen grunner til at hun er så fantastisk kommer ikke til å vinne hjertet hennes. Hun kommer bare til å bli lei. Til slutt, så blir hun lei av å føle seg om objektet du er besatt av. Men for all del, vær romantisk og pass på at du behandler henne pent. Men hvis hun vil ha en ting som følger henne rundt overalt, så hadde hun skaffet seg en hund. Sett deg selv først innimellom, så vil hun respektere deg mer.

10. Et forhold på tomgang. Den raskeste, letteste og garanterte måten å ødelegge et forhold på er å være i et forhold som ikke fører noe sted. Du kan kanskje tenke at du tar ting rolig og ikke er overivrig, men hvis du etter seks måneder fortsatt holder på med middag og en film, og fortsatt ikke vet hva moren hennes heter, så er det noe feil. På dette tidspunktet, er det bare spørsmål om tid før hun begynner å se seg om etter en gutt hun kan ha en fremtid sammen med. Ikke det at et forhold må utvikle seg etter en timeplan, langt ifra. Men det bør alltid gå fremover, ved at dere to deler nye erfaringer og lærer mer om hverandre. Hvis du vil at ting skal fungere, så må hun få vite at dette er mer enn bare tidsfordriv for deg, at det er noe ekte.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (illustrasjon/Shutterstock)

Så kjærligheten er et minefelt, men nøkkelen til å komme seg helskinnet igjennom det er en god balanse. Hvis du går for langt i en retning, så vil du ødelegge det. Det beste du kan gjøre er å trå varsomt og passe deg for de åpenbare farene.

For siste nytt fra Yeye: Gå til forsiden her

Annonsebilag