RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er Beckham i sengen

Sist oppdatert:
Den foreløpig siste som står frem i media og forteller om hvordan David Beckham er i sengen er søvneksperten Samuel Dankell. Se hvordan sovestillingen avslører menn.

Mange kvinner har den siste tiden fortalt om hvordan David Beckham er i sengen, men ikke alle har håndfaste bevis for sine påstander. Det har imidlertid Samuel Dankell.

Sovende Beckham underholder publikum
Nylig lagde den engelske kunstneren Sam Taylor Wood en film av en naken og sovende Beckham. Denne vises nå frem på National Portrait Gallery i London. Her kan altså skuelystne tilskuere møte opp og se levende bilder av David Beckham som sover.

Dr. Samuel Dankell er ekspert på søvn, og han mener at en manns sovestilling kan si mye om hans personlighet og hvordan han er i sengen. På oppdrag fra magasinet Cosmopolitan har han nå analysert videoen av Beckham, skriver Aftonbladet.

Sjenerøs elsker
Ifølge Dankell sover Beckham på siden, noe som betyr at han antageligvis er beskjeden og rasjonell. Denne soveposisjonen betyr også at han er en sjenerøs elsker, og for følsom til å holde andre for narr.

De som sover på rygg viser ifølge søvneksperten maksimalt med hud, og er svært selvsikre. Det positive med menn som sover på rygg er at de ofte er åpne for nye utfordringer, og dermed er det spennende partnere.

Menn som sover på magen er lideskapelige. De er ofte fremgangsrike, men kan være kontrollerende. De mennene som er mest følsomme er de som sover i fosterstilling. Dersom du dater en mann som sover i fosterstilling må du våge å vise dine følelser for han dersom du vil at han skal satse på forholdet deres, mener Dr. Dankell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere