*Nettavisen* Nyheter.

Slik er Bill Gates sin Facebook-side

Foto: (Skjermbilde/Neowin.net)

Verdens rikeste mann prøvde seg på Facebook. Dette var det han la ut om seg selv.

28.07.09 10:26

Bill Gates var nylig på et stort seminar i New Delhi i forbindelse med sitt veldedige arbeid, og fortalte da at han faktisk hadde vært på Facebook en periode.

Ble overlesset av venneforespørsler
Derimot var det ikke så lett å kanskje verdens rikeste og mest kjente mann på et sosialt nettsted. Han fortalte nemlig at han ga opp tjenesten etter at over 10.000 personer ønsket å være vennen hans – og han hadde problemer med å finne ut hvem som var de virkelige vennene.

– Det var for mye trøbbel, så jeg ga opp, fortalte Gates ifølge nyhetsbyrået AFP.

Fikk 112 venner
Men før han ga opp prosjektet så hadde Gates rukket å skaffe seg 112 venner og han fikk også lagt ut ganske mye informasjon om seg selv.

Nettstedet Neowin har nemlig klart å få tilgang til den ekte profilen til mannen der han villig deler sitt privatliv – om enn ikke akkurat juicy detaljer

Dette liker Gates
Blant annet kan vi lese at hans favorittaktiviteter er tennis, kortspillet bridge, å lese og se på filmer.

Interessene hans er vitenskap, helsespørsmål, veldedighet, programvare (ikke overraskende), energispørsmål og forskning rundt nervesystemet.

Favorittmusikken er U2, Beat(t)les, Rolling Stone, Pink Floyd og Sting – mens favorittprogrammet på TV er 24.

Filmer er åpenbart en stor lidenskap, for han har ramset opp ikke mindre enn 18 favorittfilmer, alt fra den store kjærlighetsklassikeren Tatt av vinden til krigsthrilleren Spygame.

Medlem av gigantgruppe
Litt mer overraskende er det kanskje at Gates meldte seg inn i en av Facebooks største grupper, med rundt 2,4 millioner medlemmer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.