RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er danskenes sexliv

Sist oppdatert:
To av 100 dansker har sex flere ganger daglig, mens en halv prosent har ikke hatt sex på flere år. Se alle resultatene her.

Det danske kvinnemagasinet Woman har gjennomført en undersøkelse blant sine lesere for å avsløre deres sexliv, og danskene er ikke overraskende et frilyndt folk også i senga.

Hemmelige fantasier

En av tre danske kvinner drømmer om trekant med to gutter, mens 27 prosent vil ha sex med en annen jente. Det mest brukte rollespillet er " hersker/slavinne" som en av fem har vært med på. 42 prosent har prøvd analsex, mens en av ti har hatt sex med en annen jente.

Navn på kjønnsorgan

Danske jenter kaller stort sett sitt kjønnsorgan for "fisse," men også "mis," "kusse" og "tissekone" er flittig brukt. Når det gjelder benevnelse på mannens organ er det ikke overraskende "pik" som er vanligst. De merkeligste navnene er kanskje "solen" på kvinnens organ og "Kronprinsen" til mannens.

Merkelige steder

De aller fleste danskene mener bilen er det merkeligste stedet de har hatt sex, men foran den oransje scene på Roskilde var også populært. Og hva med "i et hønsehus?"

44 prosent av danskene mener også at de har bedre sex når de er fulle enn når de er edru.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere