RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er den nye Løvenes Konge

Løvenes Konge er tilbake og denne gangen er det ingen oppfølger, men en film om filmen. Forvirret? Neida, dette er glimrende underholdning med Timon & Pumbaa.

Den første Løvenes Konge var en tegnefilmvinner fra A til Å, den hadde alt det en god tegnefilm bude inneholde. Ikke overraskende fikk den en oppfølger, en Løvenes Konge II som slettes ikke var så utrolig god. Her er så den tredje i serien, eller i hvert fall i Europa. I USA kalles filmen Lion King 1 1/2, og grunnen er enkel: Dette er ingen oppfølger, men historien til Timon & Pumbaa om hva som egentlig skjedde i den første filmen.

Filmen er svært humoristisk og forteller hvordan Timon kom til Hakuna Matata-landet, hva som egentlig skjedde når dyrene bøyde seg for den nyfødte kongesønnen (NB! Prompehumor). Alle de originale stemmene er tilbake både når det gjelder sangene og karakterene i den amerikanske versjonen, i tillegg er det et svært gjennomarbeidet manus med mange finurligheter hele veien.

Greit nok så er det et lite oppkok av gamle ideer, men dårlig er det slettes ikke. Og enda bedre er ekstramaterialet, Who wants to be King of the Jungle er en av vinnerne.

En garantert vinner for små og store som gjerne vil være små.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere