*Nettavisen* Nyheter.

Slik er den perfekte kvinnen

Finnes det en kvinne? En slik som vi vil ha? Hvem vet, her er guttas enkle krav til den perfekte kvinne.

23.11.06 10:57

LES OGSÅ: Slik er den perfekte mannen

(SIDE2): Jakten på perfeksjon er en øvelse i tålmodighet sies det. Side2-redaksjonens mannlige befolkning har slått seg sammen med eksterne forståsegpåere (de som roper høyest på nachspiel) og funnet ut hva som skal til for at en kvinne skal bli perfekt.

Diskuter i ME:Hvordan er drømmekvinnen?

Hun er blid og positiv.
Sure og negative damer kan vi være foruten.

Hun har selvtillit
Menn er ikke spesielt glade i å snakke om følelser, og hvis vi hver dag må snakke om at det kanskje er noen på jobben som ikke synes du muligens ikke gjør en helt adekvat jobb - ja, da er du ikke perfekt. Rett deg opp i ryggen, stå for det du mener. Vi kan sikkert være uenige noen ganger, men vi er da ikke sammen med deg fordi vi synes du er teit?

Hun har aldri «vondt i hodet»
I de fleste sexundersøkelser opplyser menn om at det de misliker mest med kvinner i senga er at de sjeldent tar initiativ og litt for sjeldent har lyst. Vi sverger på fotballregelboka at hvis du aldri har vondt i hodet og tar initativ i ny og ne så skal vi huske at det er noe som heter forspill. Kanskje. Hvis du lærer offside-regelen.

Hun synes glamourmodeller er morsomme
Vi ler av dem vi også, etter at vi har kikket på puppene. De er ingen trussel mot deg, og - nei - du trenger ikke silikonbryster. De er fine de du har (sjekk det første punktet igjen). Drømmekvinnen vet med seg selv at hun er den mest sexy, morsomme og fantastiske jenta du noensinne har møtt. Dermed bryr hun seg ikke om innpåslitne glamourmodeller eller andre søtnoser som skulle prøve seg.

Og hun syns dette spillet er morsomt.

Hun griner og sutrer ikke over idiotiske ting
Har du lagt et par sokker i gangen? Eller glemt å ta ut klesvasken? Eller synes du den nye vesken hennes ikke var pen? Drømmekvinnen lager ikke problemer ut av bagateller.

Hun kommer kun med positive kommentarer når man fyller stua med duppedingser
Drømmekvinnen bryr seg ikke om du legger mobilen på kjøkkenbordet, den bærbare pc-en på stuebordet og Football Manager 2007-coveret i sofaen. Hun synes det er kjekt at du også har noe i stuen.

Hun liker rock
Drømmekvinnen vet hvem AC/DC, Metallica, Judas Priest og Bruce Springsteen er. Og hun er med på konsert når favorittartisen din kommer til byen.

Hun gir deg en klapp på skulderen når du drar på fest med en kasse pils
Drømmekvinnen unner deg en god fest med gutta. Og drikk deg gjerne sørpe full. Drømmekvinnen vet nemlig at du kommer tilbake til avtalt tid - uansett.

Hun er lavere enn deg
Hun er neppe høyere enn deg. En mann liker sjelden at damen er høyere enn han selv. Men så er jo en skikkelig mann godt over 180 også, så dette bør ikke være noe problem for drømmekvinnen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Hun bør like å lage mat

Veien til en manns hjerte er igjennom magen. Dette vet drømmekvinnen, og hun forer deg med frokost, lunsj, middag og kvelds. Og kanskje litt mer.

Forståelsesfull
Hun forstår at du må se fotball med gutta, drikke øl og se Sylvester Stallone-filmer. Hun stiller ikke spørsmål, hun kommenterer ikke - hun bare forstår.

Du er viktigst
Drømmekvinnen velger ikke venninner eller jobb foran deg. Du er klippen i hennes liv.

Hun tar ikke seg selv høytidelig
Du er ingen prinsesse, eller joda - noen ganger... men le av deg selv. Vi ler av deg ofte vi.

Hun rotter seg ikke sammen med venninner
Vi vil aldri høre «mine venninner er helt enige i at du ikke bør se så mye fotball.» Skal vi spørre våre kamerater om du bør gi flere blowjobs?

Hun bruker ikke hele tiden i telefonen
Det er greit at du parkerer i telefonen mens vi gjør andre ting, men å sitte og vente på at du skal blir ferdig i telefonen med en venninne for å fortelle hva som skjedde på veien hjem fra jobb når vi skal ut og spise... nei.

Hun vet hva en barberhøvel er
Og bruker den. Eventuelt andre måter å fjerne bart, bikinilinje og underarmshår på.

Klikk på bildet for å forstørre.

Hun har kroppen til

Marilyn Monroe

Og humoren til
Anne-Kath Hærland

Og stilen til
Scarlett Johansson

Hun husker at du finnes når hun er ute på byen
Vi vil gjerne ha flere tilbakemeldinger enn «hold vesken min mens jeg danser med de svenske guttene der» og «kjøp en drink til meg, han fyren i baren vil ikke spandere flere på meg.»

Hun synes det er greit at du snur deg etter damer
Kvinner har bedre syn enn oss så de sjekker ut guttene på en litt annen måte enn vi gjør. OK, vi er ikke subtile - men vi MÅ gjøre det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.