RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er drømmemannen

Har du brunt hår og blå øyne scorer du høyt hos damene.

(Side2) Ifølge undersøkelsen gjennomført av nettdatingselskapet match.com er det menn med brunt hår som er mest populære blant single, norske kvinner.

Her finner du TV 2 Match

Over 55 prosent foretekker en mann med brunt hår og håret skal helst være kort. I tillegg til brunt hår skal han helst ha blå øyne og være mellom 181 og 185 centimeter høy.

Normal kropp
Overraskende nok er det ikke en veltrent kropp som er mest ettertraktet. Kvinnen vil at drømmemannen skal ha en normal kropp og over 30 prosent mener at muskler ikke er viktig. Det er allikevel viktig å ikke bli altfor slapp da hun helst ser at drømmemannen har bra kropp uten å bli for bygget.

Sporty
De viktigste egenskapene når det kommer til utseende er at han ser sporty ut og har et fint ansikt. Det som teller minst er om han har en lekker kropp eller er trendy.

Unngå kroppskunst
Du bør også unngå tatoveringer og piercinger da over 55 prosent mener at drømmemannen ikke skal ha noen form for kroppsdekorasjon.

Undersøkelsen som er gjennomført blant mange land i Europa ser på hvordan single mennesker i ulike land vil at drømmekvinnen eller drømmemannen skal være.

Møt andre single her

Er du fornøyd med oss? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere