*Nettavisen* Nyheter.

Slik er drømmemannen

Du bør både være ambisiøs og familiekjær om du skal score hos damene. Her er egenskapene drømmemannen skal ha.

28.01.08 16:24

(Side2) Ifølge en undersøkelse gjennomført av Match.com skal drømmemannen både være ambisiøs og prioritere familien fremfor jobben.

Undersøkelsen som er gjennomført blant mange land i Europa ser på hvordan single mennesker i ulike land vil at drømmekvinnen eller drømmemannen skal være.

Ambisiøs
Under seks prosent sier de vil ha en mann som tjener så bra at de kan være hjemmeværende, men allikevel synes kvinner det er viktig at han har suksess på jobben.

Selv om norske kvinner vil ha en mann som prioriterer familien er det også viktig at han har ambisjoner. Kvinner vil ikke ha en mann som slutter jobben for å være sammen med familien – så her må man finne en balansegang.

Reiselysten
Undersøkelsen viser at drømmemannen helst skal være glad i å reise. Over 46 prosent mener at han skal ha denne interessen.

Veltrent
Det er også viktig at drømmemannen både liker å trene og er opptatt av kultur. Det er mindre viktig om han leser bøker eller er glad i å gå ut på byen.

Norske menn
Samtidig viser undersøkelsen at single, norske kvinner foretrekker norske menn – hele 90 prosent mener at drømmemannen skal være norsk.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag